TRUDNICA JOVANA SE RODILA NA SV. JOVANA I IZGUBILA ŽIVOT NA NJEGOV PRAZNIK: Majka JECA, otac želi da se OBESI!
Jovana, Foto: Knjaževačke vesti

tragedija porodice petrović

TRUDNICA JOVANA SE RODILA NA SV. JOVANA I IZGUBILA ŽIVOT NA NJEGOV PRAZNIK: Majka JECA, otac želi da se OBESI!

Kako nam je rekao, iako su lekari prvobitno rekli da Jovana ima bronhitis, nažalost, korona je uzela maha, te je po prijemu u bolnicu, odmah stavljena na kiseonik.

Objavljeno:

Hoću da se obesim i da budem sa mojim anđelom, ovako počinje priču uplakani otac preminule trudnice Jovane Petrović (20) iz Knjaževca Bojan Petrović, koji ne može da poveruje da je njegova jedinica zauvek zaklopila oči.

Kako nam je rekao, iako su lekari prvobitno rekli da Jovana ima bronhitis, nažalost, korona je uzela maha, te je po prijemu u bolnicu, odmah stavljena na kiseonik.

– Teško je disala, doktori su je na kraju priključili na respirator. Umrla je za dva dana. Što se ovo nama dešava? Jovana je bila dobra i vredna, radila je u obližnjem marketu, svi su je voleli. Dobro se osećala tokom trudnoće, ništa nije slutilo da ćemo je izgubiti – uverava Bojan.

Prema njegovim rečima, Jovana je bila devojka koja nije imala nikakvih zdravstvenih problema. Nažalost, korona je još jednom pokazala zube.

MAJKA IZNEMOGLA

Majka preminule trudnice Aneta Petrović još uvek ne može da poveruje da njene ćerke i najbolje drugarice više nema.

– Rodila se na Svetog Jovana, umrla je na njegov praznik. Nisam ni videla svoje dete. Bože, uzmi i nas, džabe živimo kad nje više nema. Bar da su nju spasli, imala bi ona još dece. Sahranjujemo je u limenom sanduku, ne mogu ni da je vidim – uplakano priča Aneta.

Kako kaže, Jovana se zabavljala sa Milošem oko dve godine, a kada je saznala da je u drugom stanju, svi su bili iznenađeni.

– Bila je presrećna kada je saznala da nosi blizance. Za jedno su joj rekli da je devojčica, pol druge bebe nisu bili još utvrdili. I sad odoše svi pod crnu zemlju. Ostadoh i bez ćerke i bez unučića – kaže Aneta jecajući.

VERENIK MILOŠ: IZGLEDALA JE ZDRAVO

Jovanin verenik Miloš Mitić, koji radi u auto-mehaničarskoj radnji u Knjaževcu, zanemeo je od šoka. U glavi mu se vrti poslednja slika svoje trudne devojke.

– Čekali smo devojčicu i verovatno dečaka. Ne mogu da prihvatim činjenicu da moje Jovane više nema. Kada je hospitalizovana u Nišu, čuli smo se nakratko jer nije mogla da govori. Teško je disala, znali smo da je bolesna, ali nismo mogli ni da pretpostavimo da je životno ugrožena. Bila je zdrava. Samo nekoliko sati kasnije stavili su je na respirator, međutim, nije izdržala – kaže Miloš.

Bonus video:

14:13

Espreso Intervju - Ceca

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.