JOŠ UVEK SE TRAGA ZA UBICOM DRAGANA AMIDŽIĆA! Ubijen u SAČEKUŠI dok je izlazio iz restorana!
Policija, Foto: Kurir.rs

nerasvetljen slučaj

JOŠ UVEK SE TRAGA ZA UBICOM DRAGANA AMIDŽIĆA! Ubijen u SAČEKUŠI dok je izlazio iz restorana!

Očevici kažu da se začula strašna buka i rafalna paljba iz vatrenog oružja.

Objavljeno:

Novosadska policija i dalje intenzivno traga za ubicom Dragana Amidžića Amidže (55), koji je likvidiran pre tačno dve godine u Sremskoj Kamenici.

Na Amidžića je pucano iz mraka u klasičnoj sačekuši, u trenutku kada je izašao iz restorana „Kampus”, dok je išao prema kolima, oko 20.45 časova u Sremskoj Kamenici. Ubistvo se dogodilo, na parkingu „Edukonsovog” studentskog doma, gde se nalazi i pomenuti restoran „Kampus”, a motiv je i dalje nepoznat, prenosi Dnevnik.rs.

Na mestu zločina, po nezvaničnim saznanjima, nađeno je 11 čaura kalibra 7,62 mm i dva deformisana projektila.

Na svu sreću, niko od studenata i slučajnih prolaznika nije povređen.

Ekipa Službe hitne pomoći se odmah uputila na lice mesta, na parking u Ulici vojvode Putnika 68b u Sremskoj Kamenici, ali je, nažalost, mogla samo da konstatuje smrt.

Beživotno telo Dragana Amidžića bilo je pored njegovog blindiranog be-em-vea bugarskih registracija. Nezvanično, taj automobil je odmah odvezen u dvorište policije.

Očevici kažu da se začula strašna buka i rafalna paljba iz vatrenog oružja.

Dragan Amidžić je bio poznat po vožnjama avionom, najčešće „galebom”, nad Novim Sadom, a pamti se i po vožnji vojnog guseničara po Mišeluku, kada je je dospeo u žižu javnosti.

Organizovao je i trke aviona u Novom Sadu pre nekoliko godina, a 2007. je na sportskom aerodromu „Čenej” organizovao i aero-miting.

U Novom Sadu je poznat po akrobatskim vožnjama „galebom” nad Dunavom. Imao je više od 700 sati naleta na avionu „galeb G-2”. Aprila 2017. godine Amidžić je imao avio-incident na aerodromu „Čenej”. Iskusni pilot je tada spasao sebe i letelicu, nije bio povređen, a avion je ostao neoštećen.

Poznat je i po tome što je vozio bentli, porše, ferari.

Bio je vlasnik novosadskog hotela „Sajam”, nekoliko ugostiteljskih objekata i benzinskih pumpi.

Podataka o nekim kriminalnim aktivnostima ubijenog nema, a u istrazi se proveravaju poslovi koje je vodio da bi se videlo da li ima osoba s kojima je Amidžić došao u sukob.

Bonus video:

00:19

ESPRESO PAPARAZZO! UHVATILI SMO STANIJU U CRNOJ GORI

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.