OTKRIVEN MOTIV UBISTVA U BABUŠNICI: Deda i unuk se svađali oko TRAKTORA?
Policija, Foto: Filip Plavčić

horor

OTKRIVEN MOTIV UBISTVA U BABUŠNICI: Deda i unuk se svađali oko TRAKTORA?

Mislim da su se sada posvađali oko nekog traktora ali ne želim da pričam o detaljima

Objavljeno:

Petnaestogodišnjem D.S. iz sela Kaluđerovo određen je pritvor do 30 dana jer je u noći između subote i nedelje usmrtio svog dedu S.A. (69) čekićem.

Pretpostavlja se da je ubistvu prethodila svađa unuka i dede oko traktora.

- Svađali su se stalno dok nije puklo. Mislim da su se sada posvađali oko nekog traktora ali ne želim da pričam o detaljima. Doputovala sam iz Italije na sahranu ocu, platila put. Platila sam ovde troškove, a šta imam od toga ako sada vama pričam šta se sve desilo. Ne dobijam ja ništa - rekla je Lela, tetka osumnjičenog dečaka.

D.S. je živeo sa majkom i dedom. Komšije žale smrt S.A. jer kako tvrde nije bio loš, ali i njegovog unuka jer je bio dobro dete.

- Ja sam s njima bio u rođačkim vezama. Nisu bili loši ljudi. Deda je naterao unuka da završi osnovnu, pa ga upisao u tehničku školu. Ni dečak nije bio loš. Jednostavno, kao sva deca, bio je malo nestašan, ali nikada nije nešto loše izvan kuće uradio. To što je deda bio strog ili ponekad znao da popije, izazivalo je varnice. Ni meni ne pričaju detalje, ali to su, kako i sama Lela reče, porodične nesuglasice, jednom zbog jedne, drugi put zbog druge stvari i eto kulminacije - pojašnjava njihov rođak.

- Šteta za S.A., on je bio legenda, šteta i za malog D.S., upropastio je sebi život. A jadna njegova majka je između dve vatre, na jednoj strani joj je otac, a na drugoj sin", kaže Marko Stefanović iz Babušnice za Kurir.

Majka osumnjičenog je u šoku i u trenutku tragedije se nalazila u kući.

Ocu je pokušala da pomogne, a kada je videla da mu nema spasa, smogla je snage da pozove policiju.

Bonus video:

01:08

Psihijatar objašnjava šta je dovelo do toga da otac ubije sina u Barajevu

(Espreso / 24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.