DAČIĆ POTPUNO SKRHAN STIGAO NA SAHRANU TASOVCA: Nije mogao da zadrži suze! (FOTO GALERIJA)
Ivica dačić na sahrani Tasovca, Foto: Emilija Jovanović

SAHRANA IVANA TASOVCA

DAČIĆ POTPUNO SKRHAN STIGAO NA SAHRANU TASOVCA: Nije mogao da zadrži suze! (FOTO GALERIJA)

Na Novom groblju okupila se porodica direktora Beogradske filharmonije, kao i prijatelji, dok su njegova žena i sin grcali u suzama

Objavljeno: 14:40h

U Aleji zaslužnih građana na Novom groblju danas u 14 časova održava se sahrana Ivana Tasovaca, direktora Beogradske filharmonije, koji je preminuo 29. septembra u svom domu u Beogradu oko 21 sat.

Na Novom groblju okupila se porodica direktora Beogradske filharmonije, kao i prijatelji, dok su njegova žena i sin grcali u suzama.

Među prisutnim su i predsednik Srbije, Aleksandar Vučić, kao i Ivica Dačić koji je na sahranu stigao vidno potrešen.

Ministar spoljnih poslova nije uspeo zadržati suze, a njegov skrhan pogled zabeležile su naše kamere.

1 / 5 Foto: Emilija Jovanović

Podsetimo, Tasovac je bio direktor Beogradske filharmonije od 23. marta 2001. do 2013. godine. Početkom 2014. na konkursu za novog direktora jednoglasno je izabran kao najbolji kandidat za ovu poziciju.

Nakon obavljanja funkcije ministra kulture i informisanja Republike Srbije od 2013. do avgusta 2016. godine, Vlada Republike Srbije ponovo je imenovala Tasovca za direktora Beogradske filharmonije, 24. januara, 2017. godine.

Tasovac je prošle godine postao otac, a njegova 19 godina mlađa supruga Marija, nakon tužnih vesti, objavila je njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu. Takođe, Tasovac ima i starijeg sina kog je dobio sa nekadašnjom nevenčanom suprugom. Vest o njegovoj iznenadnoj smrti šokirala je celu Srbiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.