ROĐAK NASTRADALIH SESTARA IZ OBRENOVCA JE POZNATI FUDBALER: Kupio kuću za devojčice, ali ih baba isterala!
Zgrada u kojoj su tragično nastradale devojčice, Foto: Nemanja Nikolić

NOVA SAZNANJA

ROĐAK NASTRADALIH SESTARA IZ OBRENOVCA JE POZNATI FUDBALER: Kupio kuću za devojčice, ali ih baba isterala!

Rođak poginulih devojčica je poznati fudbaler Jovan Markoski

Objavljeno:

Srbiju je rastužila vest da su u subotu tragično nastradale dve sestre M. V. (7) i M. V. (5), od strujnog udara dok su se tuširale u iznajmljenom stanu u Karađorđevoj ulici u Obrenovcu, a kako Kurir saznaje rođak poginulih devojčica je poznati fudbaler Jovan Markoski.

Naime, on je ujak majci poginulih devojčica Mariji. Inače, on je Marijinoj majci i njenoj deci nakon samoubistva Marijinog oca kupio kuću u Zabrežju kod Obrenovca, jer su u tom trenutku ostali bez krova nad glavom.

- Kuću je kupio svojoj sestri i njenoj deci, Marijinoj majci i njenoj deci i u toj kući su živeli njena majka, brat i sestra. Međutim, majka je Mariju izbacila sa decom iz kuće. Nakon toga jedno vreme je Marija vodila decu da ih majka pričuva. Ali ona je i to prestala da radi, jer je Marijina majka izbacila i decu iz kuće, pravdajući se da su nemirna i da ne može da ih sluša - rekao je za Kurir Aleksandar, kum porodice.

Nesrećna žena sada se nalazi u kući svojih kumova sa najmlađom ćerkom (3), koja se u trenutku tragedije nalazila u dnevnoj sobi gde je zaspala, pa je tako uspela da preživi.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.