UBICA ĐOKIĆA NIJE BIO SAM? Tela su bila NEPREPOZNATLJIVA, ovo je uradio neko ko zna teren?
Mesto nesreće, Foto: Kurir/M.S.

zločin

UBICA ĐOKIĆA NIJE BIO SAM? Tela su bila NEPREPOZNATLJIVA, ovo je uradio neko ko zna teren?

Policija u subotu čitavog dana tragala za dokazima na mestu gde su pronađena tela

Objavljeno:

Policija i od jutros češlja teren na području Aleksinca u potrazi za dokazima koji bi mogli da otkriju ko je i kako ubio tročlanu porodicu Đokić, čija tela su juče pronađena u ataru sela Moravac nakon višednevne potrage.

Tela Gorana, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije, kojima se u nedelju izgubio svaki trag, su juče oko podneva pronađena spaljena u jami koja je bila prekrivena daskama.

Deset kilometara dalje policija je u subotu u ranim jutarnjim časovima pronašla vozilo porodice, koje je takođe zapaljeno i ostavljeno u šipražju u ataru sela Tešica kako bi bilo teško uočljivo.

Kako Telegraf.rs saznaje, tela su bila gotovo neprepoznatljiva. Muškarac je identifikovan na osnovu otiska prsta, a žena po narukvici koja je nosila. S obzirom na to u kakvom stanju su tela pronađena, policija osnovano sumnja da su Đokići ubijeni iste noći kada im se izgubio svaki trag.

Policija u subotu čitavog dana tragala za dokazima na mestu gde su pronađena tela

Isto tako, s obzirom na način na koji je ubistvo izvršeno i na činjenicu da su tela pronađena na 10 kilometara od mesta gde je nađeno vozilo, policija sa pravom sumnja da ovaj stravičan zločin nije delo jednog čoveka, već, vrlo moguće, organizovane grupe.

- Dokazi upućuju na to da je ubica imao najmanje jednog, a vrlo moguće i više pomagača, kao i da je zločin do detalja bio isplaniran - kaže izvor upućen u slučaj.

Isto tako, osnovano se sumnja da su počinioci sa ovih prostora ili da je grupom predvodio neko iz okoline Aleksinca.

- S obzirom na to gde su tela, ali i vozilo pronađeni, veruje se da je ovo uradio neko ko dobro poznaje teren - dodaje izvor.

Policija je i jutros nastavila da vrši uviđaj na mestu gde je pronađen automobil Đokića. Kako saznajemo, njihovi telefoni nisu pronađeni, pa se ne isključuje mogućnost da su usput bačeni.

Prvi rezultati istrage pokazuju da su Đokići ubijeni iz koristoljublja. Goran je držao menjačnicu u Aleksincu i znalo se da porodica ima novca.

Kako se saznaje, traga se i za rezervnim točkom u kom je ubijeni Goran, navodno, držao veliku količinu para.

- Priča se da je u automobilu, u rezervnom točku, znao da drži i do 100.000 evra. Bio je najsigurniji kada je novac nosio sa sobom. Uvek je vozilo parkirao tako da mu bude na oku - rekao je izvor upućen u slučaj.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.