DETALJI UDESA U SEVOJNU: Jedan automobil PREVRNUT, drugi PREPOLOVLJEN, pukom srećom nema NASTRADALIH
Ilustracija, Foto: Marko Nikolić

UŽAS

DETALJI UDESA U SEVOJNU: Jedan automobil PREVRNUT, drugi PREPOLOVLJEN, pukom srećom nema NASTRADALIH

Do jezivog udesa u kome su učestvovali „ševrolet“ užičkih i „fiat“ beogradskih registarskih oznaka, a kome je kumovao jedan BMW, došlo je kod stadiona u Sevojnu

Objavljeno:

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros nešto iza sedam sati dogodila na magistralnom putu kroz Sevojno, povređeno je pet osoba, od kojih dve teže, a pukom srećom u udesu nije bilo stradalih.

Njihovi životi, rečeno je „Blicu“ u Opštoj bolnici Užice posle završene dijagnostike, nisu trenutno ugroženi, a povrede se odnose na prelome rebara i ključne kosti.

Do jezivog udesa u kome su učestvovali „ševrolet“ užičkih i „fiat“ beogradskih registarskih oznaka, a kome je kumovao jedan BMW, došlo je kod stadiona u Sevojnu.

Ševrolet pokušao da izbegne sudar sa BMW-om koji mu je presekao put

Prema onome što je za sada utvrđeno uviđajem na licu mesta, BMW koji je naišao iz pravca Požege preko leve kolovozne trake da bi se isključio na jedan sporedan put. U tim trenucima iz pravca Užica naišao je „ševrolet“ kojim je upravljala jedna Užičanka. Pokušavajući da izbegne kontakt sa vozilom koje joj je preseklo put prešla je u levu kolovoznu traku gde je došlo do sudara sa „fiatom“.

Od siline udara „ševrolet“ se prevrnuo na bok, a prizor olupina je toliko bio jeziv da je malo ko mogao pretpostaviti da u ovom udesu neće biti žrtava. Srećom, u oba vozila su se aktivirali vazdušni jastuci.

- Nadomak Sevojna pretekla su me najpre jedna, zatim i druga kola hitne pomoći. Nedugo zatim kolona vozila je usporila. Video sam ispred sebe pored puta dva smrskana automobila od kojih je jedan bio prevrnut na stranu, a drugi prepolovljen. Vatrogasci su izneli čoveka koji mi je delovao teško povređen i bez svesti i ubacili ga u sanitet koji je odmah krenuo ka Užicu. Drugim sanitetom preveženo je troje ili četvoro ljudi - ispričao je „Blicu“ jedan Užičanin koji je par minuta posle udesa prošao kroz Sevojno.

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.