ADVOKAT MIKE ALEKSIĆA POZITIVAN NA KORONU: Odlaže se suđenje vlasniku škole glume?
Ipak odloženo suđenje?, Foto: Dado Đilas/News1

ipak ništa od suđenja?

ADVOKAT MIKE ALEKSIĆA POZITIVAN NA KORONU: Odlaže se suđenje vlasniku škole glume?

Posle pripremnog ročišta, na koje bi vlasnik škole glume trebalo da dođe sa nanogicom, iz kućnog pritvora, biće zakazan početak suđenja

Objavljeno:

Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume koji je optužen za silovanje i polno uznemiravanje učenica, najverovatnije se danas neće održati, jer je njegov branilac pozitivan na kovid.

Odbrana za krivično delo za koje se Aleksić tereti je obavezna.

Posle pripremnog ročišta, na koje bi vlasnik škole glume trebalo da dođe sa nanogicom, iz kućnog pritvora, biće zakazan početak suđenja.

- Da li će suđenje koje će biti potom zakazano biti javno ili ne, zavisi od predloga učesnika u postupku, koji imaju zakonski osnov, a to je zaštite privatnosti devojaka, da traže da se postupak zatvori za javnost. Tek pošto se obe strane izjasne o tome, sudsko veće doneće odluku - objašnjava naš sagovornik.

Miroslav Aleksić, podsetimo, bio je uhapšen 16. januara i u Centralnom zatvoru bio je do 10. septembra, kada je prebačen u kućni pritvor. Učitelja glume, kako je Kurir pisao, prva je prijavila mlada glumica Milena Radulović, optužbema se pridružila Iva Ilinčić, a potom su se policiji javile i druge njene koleginice.

On je na saslušanju u tužilaštvu, prema nezvaničnim informacijama, negirao da je izvršio ova krivična dela.

07:13

ALEKSIĆ PRVI PUT PRED SUDOM! Dolazi sa NANOGICOM na pripremno ročište da se izjasni o otužnici za SILOVANJE glumice

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.