ZORAN ZATVOREN U KUĆI NAKON OČEVE SMRTI! Ne izlazi napolje, cela porodica u žalosti
Zoran Marjanović, Foto: Printscreen

tuga

ZORAN ZATVOREN U KUĆI NAKON OČEVE SMRTI! Ne izlazi napolje, cela porodica u žalosti

Osim pasa koji su bez prestanka lajali, na kapiji porodične kuće ekipe medija dočekala je i kuma porodice Marjanović Vera

Objavljeno:

Dan posle smrti oca Vladimira, Zoran Marjanović (41) zatvorio se u porodičnu kuću u Borči, odakle nije izlazio čitav dan.

Zoran je čak isključio i svoj mobilni telefon, tako da nije bilo moguće čuti kako se on ili njegova majka osećaju posle Vladimirovog odlaska. Jedini članovi porodice Marjanović koji su se pojavili pred brojnim novinarskim ekipama u Borči bili su Zoranov sin iz prvog braka Uroš i mlađi brat Miloš. Oni su samo kratko poručili da je čitava porodica u žalosti.

‒ Zaista nam je svima jako teško. Nismo spavali čitavu noć ‒ rekla su njih dvojica, a potom su crnim „mercedesom” krenuli ka centru Beograda.

LAVEŽ PASA I REČI KUME

Osim pasa koji su bez prestanka lajali, na kapiji porodične kuće ekipe medija dočekala je i kuma porodice Marjanović Vera.

‒ Zoran je jako umoran. Sve vreme je pored Zorice, kojoj je jako loše i ne može da izađe. Tek danas ujutru je legao da spava – rekla nam je Verica, koju je kasnije iz kuće žalosti odvezao Zoranov sin Uroš.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.