DETALJI FILMSKOG HAPŠENJA U NOVOM SADU: Pobegao iz zatvora, pa završio u KANALU!
Ilustracija, Foto: RINA

dolijao

DETALJI FILMSKOG HAPŠENJA U NOVOM SADU: Pobegao iz zatvora, pa završio u KANALU!

Uhapšen pošto je izazvao dve saobraćajne nesreće

Objavljeno: 20:23h

Filmska potera za odbeglim zatvorenikom M. R. (21) iz Miljevice kod Golubca koji je upravljao ukradenom "Opel Vektrom", a koja je počela u Novom Sadu, okončana je sinoć oko jedan sat posle ponoći u ulici Kralja Petra u centru Stare Pazove.

Naime. M.R. je uhapšen pošto je izazvao dve saobraćajne nesreće.

Kako pišu mediji, M.R je pobegao iz KPZ Padinska Skela u petak i u Despotovu kod Bačke Palanke, je ukrao automobil "ople vektra". Policija u Novom Sadu, kojima je krađa automobila kako se pretpostavlja bila prijavljena, počele je potragu za ukradenim vozilom i kada su ga uočili počela je filmska potera u pravom smilsu tih reči.

- Policija je ukradeno vozilo uočila u Novom Sadu patrole su krenule za njim. Potera se završila u Staroj Pazovi i to nakon dve saobraćajne nezgode koje je M.R. bežeći od policije izazvao. Udario je prvo u vozilo marke "audi" a potom je zakačio i policijsko vozilo. Nakon čukanja sa drugim vozilima M.R. je sleto u kanal nakon čega se vozilo zapalilo, te su reagovali i vatrogasci - objasnio je izvor Kurira upoznat sa slučajem.

On je dodao da je tek njegovim hapšenjem ustanovljeno da je M.R. zapravo odbegli zarobljenik za kojim pored raspisane potrage KPZ Padinska Skela ima još nekoliko potraga.

Na lice mesta bila je i ekpia Hitne pomoći koja je kod odbeglog robijaša sanirala povrede koje je zadobio. Kako nezvanično saznajemo M.R. će ubrzo biti vraćen na izdržavanje zatvorske kazne s tim što će na njegov račun biti podneto još krivičnih prijava.

Bonus video:

00:40

RUKE GORE, POLICIJA! OVNOM RAZVALILI VRATA: Spektakularna akcija hapšenja u Novom Sadu za ubistvo MMA borca!

(Espreso/24sedam.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.