RODITELJI IZ UGRINOVACA ZABRINUTI: Manijak nožem juri decu oko škole, čak se i skidao pred njima!
Ilustracija, Foto: Printcsreen

užas

RODITELJI IZ UGRINOVACA ZABRINUTI: Manijak nožem juri decu oko škole, čak se i skidao pred njima!

Nemamo mira jer kad odvedemo dete u školu, ne znamo šta će se tog dana desiti i kakav poziv možemo dobiti

Objavljeno: 19:26h

- Nemamo mira jer kad odvedemo dete u školu, ne znamo šta će se tog dana desiti i kakav poziv možemo dobiti - tvrdi sagovornik Kurira

Đaci koji idu u Osnovnu školu "Stanko Marić" u Ugrinovcima svakodnevno su suočeni s manijakom starim oko 40 godina koji ih juri s nožem u ruci, tvrde zabrinuti roditelji koji su se obratili Kuriru.

Đ. D., otac jednog učenika, rekao nam je da "manijak zastrašuje decu i da se čak pred njima i skida".

- Nemamo mira jer kad odvedemo dete u školu, ne znamo šta će se tog dana desiti i kakav poziv možemo dobiti. Taj čovek živi stotinak metara od škole. Zastrašuje ih kad su na odmoru, odnosno kad napuste školsko dvorište, vitla nožem i juri ih držeći sečivo u ruci. Plašimo se da će neko dete biti povređeno - tvrdi naš sagovornik.

- Kad god pozovemo policiju zbog ovog problema, oni se odazovu. Dođu, reaguju, privedu ga, ali ga potom puste jer nemaju zakonsku osnovu za zadržavanje jer samo plaši decu i nije nijedno, hvala bogu, povredio. Raspitivali smo se i kod psihijatara, oni su nam rekli da ni bolnice za mentalno zdravlje ne mogu da ga zadrže već samo da mu daju terapiju i da ga puste. U ponedeljak su ga odveli i od tada ga nema. Direktorka škole i nastavnici znaju za ove slučajeve. Čuo sam da čak mlađu decu ne puštaju na odmor i govore im da je neki pas napao jedno dete, a niko od nas roditelja nema saznanja da se tako nešto desilo. Možda tako štite decu od tog manijaka, da ga ne gledaju - ispričao nam je naš sagovornik.

Pozvali smo Osnovnu školu "Stanko Marić" u Ugrinovcima, ali nam je rečeno da je direktorka na godišnjem odmoru do kraja sledeće nedelje i da do tada ne možemo dobiti odgovore na pitanja. Nisu želeli da uopšte govore o ovom problemu. Poslali smo pitanja i MUP i čekamo njihov odgovor.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.