KUĆA STRAVE U ČAČKU: Komunalni radnici zatekli JEZIVE PRIZORE, prvo uočili LOBANJU, a zatim i KOSTI! (FOTO)
Kuća strave u Čačku, Foto: RINA

horor

KUĆA STRAVE U ČAČKU: Komunalni radnici zatekli JEZIVE PRIZORE, prvo uočili LOBANJU, a zatim i KOSTI! (FOTO)

Nakon obdukcije biće poznato da li pronađeni ostaci pripadaju muškarcu ili ženi

Objavljeno:

Ljudski leš u ruiniranoj kući u širem centru Čačka pronašli su radnici JKP „Komunalac“ koji su od strane nadležnih bili angažovani na čišćenju otpada koji se nalazio pored i u samoj kući, jer je ona predviđena za rušenje.

„Naši radnici su bili na terenu, a jedan od njih prvo je u prostoriji uočio lobanju, a zatim i ostatak kostiju. Odmah je o ovom slučaju obaveštena policija, koja je stigla na lice mesta kao i forenzičari. Oni su obavili svoj deo posla , a naši radnici su nakon toga danas nastavili sa čišćenjem objekta“, rekao je za RINU Pavle Pavlović iz JKP „Komunalac“.

kuća strave
foto: RINA

U neuslovnoj kući, bez struje i vode, nekoliko godina unazad stalno je boravila beskućnica koja preživljava sakupljajući kese, pa je iz tog razloga i bila velika količina otpada na tom mestu. Građani Čačka koji žive u nepsrednoj blizini ovog objekta, kažu da se u poslednje vreme osećao nesnosan smrad.

kuća strave
foto: RINA

„Žena je boravila svakodnevno, a sa njom je bio i jedan muškarac, koji se od pre određenog vremena više nije pojavljivao. Juče smo videli kako forenzičari u kesama iznose ostatke kostiju. Ovu kuću prošle godine je zahvatio požar i bila je potpuno nesulovna za život, ali i pored toga ta žena je tu boravila“, kaže Vela Jagodić koja živi u neposrednoj blizini.

kuća strave
foto: RINA

Nakon obdukcije biće poznato da li pronađeni ostaci pripadaju muškarcu ili ženi, jer zbog stanja u kom se skelet nalazio to nije bilo moguće utvrditi na licu mesta.

kuća strave
foto: RINA
00:34

PREDSEDNIK UŽIVO IZNEO ŠOKANTNE DETALJE O POKUŠAJU RUŠENJA: Nisam iznenađen, znam i ko je! Neko se nadao da ću malo brže da umrem

(Espreso / RINA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.