MASOVNI UBICA IZ ŠUME HARA SRBIJOM: Panika u Sandžaku, misle da je sad pobegao u CRNU GORU!
Foto: Profimedia

krije se u crnoj gori??

MASOVNI UBICA IZ ŠUME HARA SRBIJOM: Panika u Sandžaku, misle da je sad pobegao u CRNU GORU!

On je, kako pišu mediji, pre tri godine ubio trudnu suprugu i ranio dvojicu rođaka, a sada se vratio u selo da naplati dugove
Objavljeno:

I. S. (32) iz sela Đerekare kod Tutina ubijen je pre mesec dana, a istraga o tom zločinu i dalje nije pokazala nikakve rezultate.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dok lokalna policija neprekidno radi na rasvetljavanju ovog zločina, meštani Tutina i okolnih sela tvrde da nemaju nikakvu nedoumicu o tome ko je ubica i gde se krije.

- Svi u Tutinu znaju da je ubica čovek iz sela Đerekare, koji se od maja 2013, kada je ubio suprugu u sedmom mesecu trudnoće i teško ranio dvojicu braće od stričeva, krije u Crnoj Gori. Verovao je da ga žena vara sa I. S. i zato je sad došao da se osveti i ubije i njega na kućnom pragu - ispričali su meštani Tutina.

Zbog činjenice da ubistvo I. S. nije rasvetljeno, kao i da se ovaj čovek više od tri godine uspešno krije, meštani su s pravom u panici.

- Ne osećamo se bezbedno jer isapda da u Đerekare može da dođe i ubije ko koga hoće, a potom bez ikakvih posledica peške pobegne u Crnu Goru. Naš kraj je poznat kao bezgranična zona jer se u Crnu Goru, ali i na Kosovo prelazi pešice, kroz šumu. Tri porodice su se nakon poslednjeg zločina isleile iz sela - kažu meštani.

Žitelji ovog sela, takođe su saglasni u tome da je ubistvo I. S. mogao počiniti samo neko ko dobro poznaje selo Đerekare, a koje meštani nazivaju i "poslednjim selom Srbije".

- Čitavo selo opasano je brdima i šumom Pešterske gore, odakle je ubica došao pešice. Nakon zločina pobegao je nazad u šumu, odakle je trebalo da prepešači nešto više od jednog kilometra i ilegalno, ali potpuno slobodno uđu na teritoriju Crne Gore. Svi su sigurni da je u pitanju ovaj čovek, jer je on jedini imao motiv, a i priliku da ubije I. S. - kažu meštani.

Podsećanja radi I. S., otac četvoro maloletne dece, mučki je ubijen u dvorištu svoje kuće.

U trenutku zločina, oko 22 časa, I. S. je pod reflektorima u svojoj pilani sekao drva, dok je ubica došao iz mraka, prišao mu s leđa i u njega ispalio nekoliko rafala iz automatske puške, a potom nestao. Teško ranjeni I. S. preminuo je na putu ka novopazarskoj bolnici.

Sat posle zločina u Đerekare su stigle policijske ekipe iz Tutina, Sjenice i Novog Pazara, koje su pretražile celo područje i izvršile uviđaj, a prema nezvaničnim informacijama, istraga je usmerena u više pravaca.

(Espreso.co.rs / sandzaklive.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.