OLGICI MARKANOVIĆ ZAKAZANO SUĐENJE: Zna se i TAČAN DATUM!
Olgica Markanović, Foto: Printscreen Instagram

ZLOČIN

OLGICI MARKANOVIĆ ZAKAZANO SUĐENJE: Zna se i TAČAN DATUM!

Nakon hapšenja na saslušanju u tužilaštvu negirala je da se bavila nadrilekarstvom, odnosno medicinskim zahvatima za koje nema licencu

Objavljeno:

Suđenje Olgici Markanović, optuženoj za neovlašćeno preduzimanje estetskih zahvata na pacijentima, za koje nema licencu, zakazano je za 21. septembar.

Markanović se nalazi u pritvoru od hapšenja 1. juna. Nakon hapšenja na saslušanju u tužilaštvu negirala je da se bavila nadrilekarstvom, odnosno medicinskim zahvatima za koje nema licencu.

U svojoj odbrani pred tužiocem ona je tvrdila da su usluge koje je pružala pacijentima bile kozmetičke prirode i da se nije predstavljala kao stručnjak iz oblasti medicine.

Tretmane pacijentima pružala je, kako je navela, uređajem "Plazma pen" koji ne predstavlja medicinsko, već kozmetičko sredstvo.

Takođe je tvrdila da poseduje sertifikat za upotrebu tog uređaja, a pretpostavlja da su zdravstveni problemi kod oštećenih pacijenata mogli nastati usled nepridržavanja striktnog uputstva za adekvatni oporavak, kao što su korišćenje solarijuma ili izlaganje suncu pre oporavka kože.

Bonus video:

00:18

OTAC UBIJENOG DRAGANA OGORČEN ZBOG TRUDNE SNAJKE, OVO SU DETALJI UŽASA KOD lJIGA

(Espreso / Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.