ITALIJANSKO TUŽILAŠTVO TRAŽI DOŽIVOTNU KAZNU ZA RUDIĆA: Osumnjičen je za strašan zločin
Ilustracija, Foto: PRINTSCREEN VIDEO/INDEKSONLINE.RS

doživotna za srbina

ITALIJANSKO TUŽILAŠTVO TRAŽI DOŽIVOTNU KAZNU ZA RUDIĆA: Osumnjičen je za strašan zločin

Pretukao je žrtvu, a onda je uz pomoć saučesnika bacio u provaliju

Objavljeno: 22:48h

Italijansko tužilaštvo zatražilo je doživotnu kaznu za srpskog državljanina Ivana Rudića (36) optuženog da je u leto 2019. godine, zajedno sa rumunskim državljaninom Mihaijem Apopejem (50) ubio Konzulata Ingenua (42) i bacio njegovo telo sa litice u provaliju!

Kako prenose mediji, zločin se dogodio u julu 2019., a Rudić i njegov prijatelj se terete da se sa žrtvom najpre posvađali u baru u Toleu, a da su ga kasnije pretukli na smrt, spakovali u automobil, odneli do litice i bacili u provaliju, kako bi simulirali nesreću. Telo je nađeno posle 24 sata, a ubrzo su uhapšeni i osumnjičeni.

- Rudić zaslužuje doživotnu robiju. Pretukao je žrtvu, a onda je uz pomoć saučesnika bacio u provaliju. Za njegovog druga tražimo tri godine robije zbog prikrivanja zločina - rekao je na suđenju tužilac Bruno Fedeli.

Tokom postupka koji se vodi, obavljena je i rekonstrukcija zločina.

- Posle svađe sa Ingenuom, Rudić se smirio i oni su krenuli dalje istim kolima. Međutim, kasnije ga je ubio i pozvao prijatelja Apopeja da mu pomogne - navodi portal La republika.

- Rudić je kola ostavio, a kada ih je policija našla i u njima otkrila mnogo krvi, branio se da je udario životinju. Analize krvi pokazale su da je u pitanju ljudska krv, a obdukcija tela žrtve da je čovek ubijen i mrtav bačen.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.