SONJA SUAREZ SE PRISETILA EMOTIVNIH TRENUTAKA SA STOJANOVIĆEM: Zajedno sa njim bila žrtva EKSPLOZIJE (FOTO)
Sonja i Strahinja, Foto: Printscren/Instagram

sećanje

SONJA SUAREZ SE PRISETILA EMOTIVNIH TRENUTAKA SA STOJANOVIĆEM: Zajedno sa njim bila žrtva EKSPLOZIJE (FOTO)

Na jednom snimku se vidi kako on jede palačinke, na drugom se Stojanović igra sa psom, a ona vežba na kućnom biciklu. Okačila je i snimke na kojima se drže za ruke

Objavljeno: 22:25h

Strahinja Stojanović (30), koji je ubijen pre godinu dana, kada je ispod njegovog džipa BMW X5 postavljen eksploziv, u trenutku eksplozije nalazio se u džipu sa svojom devojkom, Kolumbijkom Sonjom Suarez Gomez (47) - koja ga nije zaboravila sudeći po društvenim mrežama.

Ona je juče na Instagramu podelila snimke sa ubijenim Stojanovićem. Na jednom snimku se vidi kako on jede palačinke, na drugom se Stojanović igra sa psom, a ona vežba na kućnom biciklu. Okačila je i snimke na kojima se drže za ruke.

Podsetimo, kao egzekutor osumnjičen je Milivoje L. (50) iz Gradiške, za kojim je raspisana međunarodna poternica, ali motiv mafijaške likvidacije ostao je nepoznat. Policija je egezekutora, koji je uspeo da pobegne iz Srbije, identifikovala zahvaljujući specifičnoj tetovaži i ožiljku, a utvrđeno je da je eksplozivnu napravu aktivirao dok je bio na biciklu.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instgaram

- Od siline detonacije, vozilo je bukvalno prepolovljeno. Stojanović je ležao na ulici raznetih nogu, dok mu je Sonja držala glavu u naručju. Preminuo je po prijemu u bolnicu - podseća sagovornik.

Kolumbijka, koja u eksploziji nije povređena, iako je bila na mestu suvozača, napustila je Srbiju pošto je u tužilaštvu dala izjavu kao očevidac i svedok ubistva.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.