STRAVIČAN ZLOČIN U VALJEVU: Ubio jednog, a trojicu ranio, jer ga obezbeđenje nije pustilo u klub!
Foto: Ilustracija, Dragan Kadić

opalio rafal

STRAVIČAN ZLOČIN U VALJEVU: Ubio jednog, a trojicu ranio, jer ga obezbeđenje nije pustilo u klub!

Od posledica ranjavanja preminuo je D. D. (24) iz Valjeva. On je u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša, dovežen u urgentni centar, pokušana je reanimacija, ali je podlegao povredama
Objavljeno: 11:14h

Jedan mladić je ubijen, a trojica su ranjena u pucnjavi koja se noćas, oko 2 časa iza ponoći, dogodila u noćnom klubu "Zipa" u centru Valjeva.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Do pucnjave je došlo kada je za sada neidentifikovani muškarac, koga prethodno obezbeđenje ovog noćnog kluba u Knez Miloševoj ulici nije pustilo da uđe u objekat, nasumice pucao iz pištolja kroz stakleni izlog kafića u kojem je u tom trenutku bila svirka i veliki broj gostiju.

Naložena DNK analiza automobila sa oružjem kod Vučićeve kuće, na terenu policija i forenzičari

On je ispalio nekoliko metaka.

foto: Dragan Kadić

Od posledica ranjavanja preminuo je D. D. (24) iz Valjeva. On je u teškom stanju, sa ranama glave i grudnog koša, dovežen u urgentni centar, pokušana je reanimacija, ali je podlegao povredama.

D. M. (26) je ranjen u karlicu i noge i nalazi se u šok sobi, D. P. (40) je ranjen u nadkolenicu i zadržan je na bolničkom lečenju, van životne opasnosti. U pucnjavi je povređen i S. P. (34) ali, kako kažu u bolnici, on je posle ukazane pomoći otpušten kući.

Policija je posle nekoliko časovqa potraga uhapsila S. N. zbog sumnje da je počinio teško krivično delo ubistvo, ali i još dva dela - izazivanje opšte opasnosti i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Osumnjičeni će u zakonskom roku biti odveden u Više javno tužilaštvo u Valjevu.

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.