DETALJI UŽASA U BEŠKOJ: Bivša žena je odmakla samo 50 metara od kuće, pa je suprug usmrtio kolima!
Muškarac, Foto: Printscreen/Facebook

tragedija

DETALJI UŽASA U BEŠKOJ: Bivša žena je odmakla samo 50 metara od kuće, pa je suprug usmrtio kolima!

Telo svoje bivše supruge sa kojom je živeo 24 godine u braku Zolika H. je potom strpao u vozilo i odvezao u svoju kuću u Ulici Branka Radičevića u Beškoj

Objavljeno:

Zolika H. (49) koji je jutros sačekao i automobilom usmrtio svoju bivšu suprugu Jasminu H. (47) ispred kuće njenih roditelja, čekao je dva sata pre nego što je pozvao njenu majku, a potom i policiju. On je kasnije uhapšen zbog sumnje da je počinio teško ubistvo.

Prema kazivanju komšija i očevidaca zločina, Jasmina je jutros oko 5.20 časova napustila kuću u mestu Beška i pošla na posao u Novi Sad. U svom automobilu na ulici je čekao Zolika i udario je kolima, a da ona nije odmakla ni 50 metara. Od posledica udara Jasmina je prenula na licu mesta.

Telo svoje bivše supruge sa kojom je živeo 24 godine u braku Zolika H. je potom strpao u vozilo i odvezao u svoju kuću u Ulici Branka Radičevića u Beškoj.

– U svojoj kući sa Jasmininim telom Zolika je proveo dva sata. Čuo sam da je potom pozvao njenu majku i rekao joj šta je uradio sa njenom ćerkom, a onda je zvao i policiju. Čak i posle razvoda Jasmini nije dao mira. Uhodio je i maltretirao. Žao mi je što se sve završilo ovako tragično – ispričao je jedan od komšija.

Bivši supružnici H. imaju ćerku i sina, ali i dvoje unučadi. Poslednje dve godine nisu proveli u braku.

Bonus video:

00:07

Tragedija u Zemun Polju

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.