VOZIO BICIKL SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA U ORGANIZMU! Meštanin Vrbasa odmah dobio prekršajnu prijavu
Bicikl, Foto: Printscreen/Adria media TV

neverovatno

VOZIO BICIKL SA VIŠE OD DVA PROMILA ALKOHOLA U ORGANIZMU! Meštanin Vrbasa odmah dobio prekršajnu prijavu

Zadržano je pet vozača, od kojih četiri zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja

Objavljeno:

Policijska uprava u Novom Sadu je 2.septembra na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 237 prekršaja iz Zakona o bezbednosti saobraćaja na putevima, a iz saobraćaja su isključena 16 vozača i četiri vozila.

Zadržano je pet vozača, od kojih četiri zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a jedan zbog sumnje da će nastaviti sa činjenjem prekršaja.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, jedan meštanin Vrbasa tereti se i za prekršaj nasilničke vožnje, jer je vozio bicikl, sa više od dva promila alkohola u organizmu. Svi zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji.

U protekla 24 sata, na području Južnobačkog okruga, dogodilo se osam saobraćajnih nesreća, u kojima je šest osoba lakše povređeno. U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se pet saobraćajnih nesreća, u kojima su tri osobe zadobile lakše povrede.

(Espreso/Novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.