KO JE GORANAC KOJI JE RANJEN U PUCNJAVI U NOVOM SADU? Bio je optužen za jednu OTMICU
Mesto užasa, Foto: FOTO: NS Uživo

strašno

KO JE GORANAC KOJI JE RANJEN U PUCNJAVI U NOVOM SADU? Bio je optužen za jednu OTMICU

Podsećamo, do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30

Objavljeno: 00:03h

U večerašnjoj pucnjavi u Novom Sadu ranjen je osuđivani narko-diler Goran Kovačević zvani Goranac, a mladić (26) koji je ubijen je član njegovog obezbeđenja.

Kako se saznaje, devojku njegovog najboljeg druga Nenada Stevića, Teodoru Kaćanski su greškom ubili 2016. godine kada je sa svojim dečkom izlazila iz džipa ispred zgrade na Telepu u Novom Sadu.

Podsetimo, Nenad Stojić, Goran Kovačević- Goranac, Vladica Rakić i Božidar Bosnić osumnjičeni su da su 22. maja 2017. godine preteći pištoljem prebili Cvijetića u novosadskom naselju Detelinara, a zatim ga strpali u gepek "audija A6" i krenuli u beg.

Njih četvorica optuženi su da su tog dana oteli Cvijetića, a na početku suđenja u Višem sudu u Novom Sadu izjavili su da se ne osećaju krivim, te da su izveli "građansko hapšenje samo kako bi ga predali policiji".

Podsećamo, Goranac je bio vođa klana koji se bavio proizvodnjom i rasturanjem skanka u Vojvodini. Uhapšen je 2010. godine zajedno sa pripadnicima klana nakon što je njihove radnje gotovo godinu dana intenzivno pratila Bezbednosno-informativna agencija. Oni su prva grupa koja je sa tužilaštvom sklopila sporazum da im se oduzmu stanovi i kuće, kao i luksuzni automobili i da se pošalju u zatvor. Na sedam i po godina robije osuđen je 2012. godine.

Podsećamo, do pucnjave je došlo u Cankarevoj ulici ispred broja osam oko 21 i 30.

Na licu mesta su policija i hitna pomoć.

Kako kažu građani reporteru 021.rs koji se nalazi na licu mesta, oko pola deset se začuo rafal, koji je zvučao kao da dolazi iz automatskog oružja. Svedoci javljaju i da je prethodno džip uleteo u dvorište zgrade i ispalio šest, sedam hitaca pre nego što je otišao.

Espreso/Srbija danas


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.