Stefanović o uhapšenom špijunu iz UKP: Kad se prikupe dokazi – pritvor!
Foto: Marina Lopačić

Ministar policije najavljuje

Stefanović o uhapšenom špijunu iz UKP: Kad se prikupe dokazi – pritvor!

"Suština je da Srbija neće tolerisati da bilo ko odaje podatke strancima i da ćemo se truditi da uhvatimo svaku osobu koja deluje protiv interesa našeg naroda", rekao je Stefanović
Objavljeno: 08:53h

Nećemo tolerisati da neko odaje podatke strancima, poručuje ministar policije. Stefanović ističe da je Srbija dovoljno snažna da može da obezbedi mir i stabilnost. Predlog zakona o sprečavanju nasilja uskoro će se naći pred poslanica, rekao je Stefanović za RTS.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dve informacije koje je pre nekoliko dana izneo predsednik Vlade Srbije, uzburkale su javnost i otvorile brojna pitanja o kojima se danima polemiše. Ko je stranim obaveštajnim službama odavao poverljive informacije iz MUP-a i ko je sa teritorije Srbije učestvovao u praćenju Mila Đukanovića?

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović ukazuje da o hapšenju visokog funkcionera Uprave kriminalističke policije, koji je odavao podatke stranoj obaveštajnoj službi jedne zapadne države, odlučuje Tužilaštvo. Kako ističe, hapšenju se pristupa kada se prikupi odovoljno dokaza da bi se nekome odredio pritvor.

"Suština je da Srbija neće tolerisati da bilo ko odaje podatke strancima i da ćemo se truditi da uhvatimo svaku osobu koja deluje protiv interesa našeg naroda", rekao je Stefanović gostujući u Dnevniku RTS-a.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.