LEPA MARINA SA TONOM KOKAINA! Ko je devojka sa Partizanovih tribina, uhvaćena u istorijskoj zapleni droge u CG?
Privođenje Marine Krstović, Foto: Printscreen/youtube/dnevnenovinedan

ŠVERC KOKAINA

LEPA MARINA SA TONOM KOKAINA! Ko je devojka sa Partizanovih tribina, uhvaćena u istorijskoj zapleni droge u CG?

Njima je ipak određen pritvor do 30 dana gde se sada i nalaze

Objavljeno:

Marina Krstović (27), koja je sa ocem Budimirom Krstovićem, poznatijim kao Buda Banana, uhapšena zbog sumnje da je učestvovala u švercu 1,4 tone kokaina u Crnoj Gori, pre nekoliko godina bila je vatrena navijačica i redovna na Partizanovoj tribini.

Lepa Marina, kako je nazivaju u medijima, vatreno je pratila utakmice Košarkaškog kluba Partizan i često je "zapadala za oko" medijima koji su pratili utakmice te se njen lik često pojaviljivao na malim ekranima.

Marina je utakmice najviše posećivala nakon što je njen otac Budimir Krstović 2015. godine izabran u petočlanu radnu komisiju koja je vodila KK "Partizan" do izbora novog predsednika.

Da će nekoliko godina kasnije Marinin lik biti glavna tema na stranicama hronike svih medija u regionu niko nije slutio. Izgledalo je da ćerka imućnog biznismena uživa u životu, studira u inostranstvu, druži se sa poznatima, putuje, izlazi... Niko nije mogao ni da pomisli da će biti povezana sa istorijskom zaplenom droge u Crnoj Gori.

Podsetimo, Marina i njen otac uhapšeni su nakon što je u Crnu Goru, u luku Bar stigao tovar banana koji je policija odlučila da se "pravi da ne vidi" kako bi ispratili gde će otići i ko je naručilac. Kamion s drogom ih je odveo pravo u magacin porodice Krstović. Oni su odmah privedeni, međutim sudija, inače njihov kum, odlučio je da ih pusti da se brane sa slobode.

Ova odluka izazvala je buru u javnosti, te je ubrzo sud preinačio i njima je ipak određen pritvor do 30 dana gde se sada i nalaze.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.