SINA VIŠE NE ŽELIM DA VIDIM U ŽIVOTU: Goranova majka razmišljala o snajki dok se borila za ŽIVOT!
Goran, Foto: Facebook printscreen

jezivo

SINA VIŠE NE ŽELIM DA VIDIM U ŽIVOTU: Goranova majka razmišljala o snajki dok se borila za ŽIVOT!

Policija je Stoju obavestila da joj je snaja pronađena živa

Objavljeno: 10:47h

Goran Vučković (30) iz Zablaća kod Čačka uhapšen je jer je motkom u koju je zabio ekser zverski pretukao suprugu Nikoliju (27). Nesrećna žena, inače majka četvoro dece, ostavljena je da leži u lokvi krvi u centru sela gola, bez uva i polomljenih kostiju.

Bila je to scena koja je zgrozila i policajce koji su izašli na lice mesta, pošto su nesrećnu ženu videli potpuno izobličenu od batina koje je dobila.

Svetlo na ono šta se tačno dogodilo, u ispovesti za Objektiv, pokušala je da baci majka nasilnika, Stoja. Dok pokušava da vodi računa o svom drugom sinu, ometenom u razvoju, i četvoro unučića, ova žena, koja je tokom kobne večeri i sama bila žrtva sinovljevog nasilja, govori glasom u kome nema previše emocija.

– Oni su to veče imali svadbu, sredili su se lepo i otišli negde oko pola pet po podne. Ja sam ostala da čuvam decu. Smestila sam ih da spavaju, a oko ponoći sam se zapitala zašto Gorana i Nikolije još nema. Oko jedan iza ponoći snaji sam poslala poruku i pitala je da li su još na svadbi, ali nije mi odgovorila. Posle sam opet napisala: „Gde ste?”, ništa nije odgovorila. Sela sam i gledala kroz prozor kada će doći u njihov deo kuće, ali zaspala sam na stolici. Onda me je neko dotakao po ramenu. Trgnula sam se i videla svog sina Gorana.

„UBIO SAM JE OD BATINA”

Scene koje su usledile bile su kao iz horor filmova.

– Bio je krvav. Rekao je: „Ubio sam Nikoliju od batina.” Pitala sam ga: „Gorane, šta si uradio?! Gde je Nikolija?”, a on je rekao: „Nije došla kući. Ne znam gde je i je li živa.” Znala sam da je ozbiljna situacija. Govorio mi je: „Reci šta da radim.” Kada sam htela da pozovem Hitnu, udario me je glavom u čelo. Videla sam da je izbezumljen, uplašen i toliko pijan da je jedva govorio. Počeo je i mene da udara i ujeo me za rame. Pobegla sam u deo kuće gde deca spavaju i utrčala na sprat. Unutra su bila neka njegova dva drugara. Rekla sam im: „Ustajte, izgleda da je Goran ubio Nikoliju” – priča Goranova majka za Objektiv.

NIJE POŠTEDEO NI MAJKU

Ona navodi da ju je Goran tada počeo da tuče.

– Nisam osećala bol, samo mi je bilo u glavi da li je Nikolija živa. Tukao me je pesnicama, šutirao nogama… Nekako sam se izvukla, pobegla u komšiluk i zvala Hitnu pomoć. Rekla sam im da nađu Nikoliju jer moj sin nije znao gde je. Došla je Hitna i dali su mi injekciju za visoki pritisak. Nisam smela da se vratim kući. Bojala sam se. Policija je došla i rekla da idem s njima u stanicu. Pitali su me gde je Goran, ali nisam znala. Otišli su kod naše kuće i rekli da je zaključana. Pitali su me da li mogu da nasilno uđu. Gurnuli su vrata i našli Gorana na krevetu kako spava, jedva su ga probudili. Presvukao se. Kada su ga pitali gde je Nikolija, on im je rekao da je kod drugarice, ali nije znao da kaže koje. Stavili su mu lisice i odveli ga – rekla je Stoja Vučković za naš list.

Policija je Stoju obavestila da joj je snaja pronađena živa.

– Čula sam se juče ujutro s Nikolijinom majkom. Snajini roditelji su ogorčeni, ali su razumni ljudi. Jako se neprijatno osećam zbog toga što je uradio moj sin. Govorila sam mu da ne bije Nikoliju. Obećao je da neće i tako je bilo jedno vreme. Kada je prekršio obećanje, počela sam da se bojim da je nestabilan. Pre tri godine Nikolija je pobegla u Sigurnu žensku kuću. Tada su imali jedno dete. Potom se vratila. Ne znam zbog čega ju je prebio, moguće da je zbog ljubomore – kaže Stoja.

VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI

Kako kaže, sina više ne želi da vidi u životu. – Ne znam ništa više o Goranu. Oprostiti mu neću. Nije se nikad lečio na psihijatriji, mada je jednom bio tamo kada se sukobio sa ocem. Neću mu ići u posetu u zatvor, bio pet dana ili pet godina tamo. Na mene neka zaboravi. Ja ću ostati s decom. Kada se snaja oporavi, neka ostane ovde ako hoće. Deca je dozivaju, pogotovo najstarija ćerkica od pet godina. Rekla sam joj da je mama u bolnici, da će doći i da će biti dobro – priča nam razborito Stoja Vučković.

Stanje žene koju je muž pretukao motkom i tom prilikom joj otkinuo uvo je konačno u stabilnom stanju i nije životno ugrožena.

(Espreso/Objektiv.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.