BURAN VIKEND U LESKOVCU I LEBANU: Policija zadržala čak 10 vozača, jedan vozio sa 2,96 promila!
Ilustracija, Foto: MUP

saobraćajna policija

BURAN VIKEND U LESKOVCU I LEBANU: Policija zadržala čak 10 vozača, jedan vozio sa 2,96 promila!

Protiv svih vozača podnete su prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu i Lebanu, u toku vikenda, zadržali su desetoro vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, i jednog koji vozio pod dejstvom marihuane.

Dvojica vozača, dvadesettrogodišnji vozač "audija" koji je vozio sa 1,70 promila alkohola u organizmu i tridesettrogodišnji vozač "pežoa" koji je upravljao automobilom sa 1,66 promila alkohola, izazvali su saobraćajne nezgode u kojima niko nije bio povređen.

Leskovačka policija policija je zaustavila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača "pežoa" koji je upravljao vozilom sa 2,96 promila alkohola u krvi.

Takođe, kod četrdesetpetogodišnjeg vozača "golfa" izmereno je 1, 53 promila alkohola u krvi, četrdesetšestogodišnjeg vozača "forda" 1,79 promila alkohola u krvi, četrdesetjednogodišnjeg vozača "audija" 1,29 promila alkohola, dvadesetosmogodišnjeg vozača "golfa" 1,30 promila alkohola, pedesetdevetogodišnjeg vozača mopeda 1,51 promila alkohola u krvi i, tridesetpetogodišnjeg stranog državljanina koji je upravljao "golfom" 1, 75 promila alkohola u krvi.

Policija je u Lebanu zaustavila sedamdesetdvogodišnjeg vozača "pežoa" koji je vozio sa 1,48 promila alkohola u krvi.

Na periferiji grada zaustavljen je i dvadesetčetvorogodišnji vozač automobila "bmv" kod koga je otkriveno prisustvo marihuane u organizmu.

Protiv svih vozača podnete su prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.