UBIJENI LJUBOMIR NIJE POZNAVAO SVOG UBICU? Porodica iznela STRAVIČNE detalje
Ubijeni Ljubomir Trnić, Foto: Printscreen/Facebook

STRAŠNO

UBIJENI LJUBOMIR NIJE POZNAVAO SVOG UBICU? Porodica iznela STRAVIČNE detalje

Iza Ljubomira ostale su tri maloletne devojčice, od 10 i šest godina i najmlađa od 13,5 meseci, kao i supruga Jovana

Objavljeno:

Otkad je u petak, u naselju Kamenjar u Sremskoj Mitrovici, pronađeno beživotno telo četrdesetpetogodišnjeg Ljubomira Trnića, i dalje traje policijska potraga za osumnjičenim V. L. iz Sremske Mitrovice, koji je prema izjavama očevidaca poslednji viđen sa žrtvom.

Porodica nastradalog Ljubomira dobila je nalaze sa obdukcije, gde je kako kažu, navedeno da je smrt nastupila usled višebrojnih povreda, po glavi i telu, nanetih od udaraca.

Otac troje maloletne dece, pronađen je dan nakon što je njegov nestanak policiji prijavila supruga Jovana, i to umotan u tepih u gepeku putničkog automobila "golf 5" u vlasništvu devojke N.K. koja je takođe osumnjičena za ovaj zločin, a koja je poslednja viđena sa Ljubomirom u društvu.

- Njegov crveni bicikl na kojem je bio, još nije pronađen, kao ni mobilni telefon, novčanik, dokumenta - kaže Ljubomirova tašta Mirjana Srdanović, ponovivši da Ljubomir nije poznavao osumnjičenog, koji je u bekstvu, te da se njen zet našao u pogrešnom trenutku na pogrešnom mestu.

Iza Ljubomira ostale su tri maloletne devojčice, od 10 i šest godina i najmlađa od 13,5 meseci, kao i supruga Jovana.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.