ZBOG OVOGA JE UBIJEN LJUBOMIR IZ SREMSKE MITROVICE, njegove ubice čeka stravična kazna!
Ljubomir Trnić, Foto: Printscreen/Facebook

UŽAS

ZBOG OVOGA JE UBIJEN LJUBOMIR IZ SREMSKE MITROVICE, njegove ubice čeka stravična kazna!

Pošto se njegov kum nije pojavio kod kuće, znao je da nešto nije u redu

Objavljeno:

Ubijeni Ljubomir Trnić (45) iz Sremske Mitrovice, čije je telo pronađeno u petak oko 18 časova u gepeku automobila, juče je sahranjen u naselju Kamenjar u ovom gradu.

Njegov kum Vasilije Jović (33) za Objektiv opisuje šta se tog dana dogodilo.

‒ Moj kum je otišao u četvrtak posle podne da kosi travu, a u pauzama je pio pivo ispred prodavnice. Sa njim su bila još dva prijatelja. U jednom trenutku je naišao taj Venes L. (38) i zakačio se sa jednim od Ljubomirovih prijatelja. Ljubomir ih je smirivao da ne dođe do tuče, nakon čega ga je taj smrad Venes pozvao u stan svoje devojke Nine K. (26), na nepunih 200-300 metara od te prodavnice – objašnjava za naš list kum nastradalog.

Kako dalje navodi Jović, pošto se njegov kum nije pojavio kod kuće, znao je da nešto nije u redu.

UKRALI MU PARE

‒ Ja sam njega znao u dušu. Čim mi je kuma Jovana, Ljubina žena, javila da nije došao kući, znao sam da se nešto dogodilo. Njemu je porodica bila sve, njegove tri ćerke su mu bile ceo svet. Krenuo sam da se raspitujem i svi tragovi su me odveli do dvoje lokalnih narkomana, sa kojima je Ljuba poslednji put viđen – navodi uz uzdahe naš sagovornik.

Vasilije dodaje da je Ljubomira dozivao i lupao na vratima stana koji je, prema njegovim rečima, u vlasništvu Nine K.

‒ Kada sam se udaljio kako bih pozvao policiju, komšije su mi javile da su ovo dvoje uspaničeno pobegli. Ja sam policiji dao sve na ruke. Kada sam im rekao detalje, šta sam saznao kao i šta se dešava, došli su i ispred zgrade u kojoj živi Nina K. i u gepeku njenog sivog automobila „golf 5” mrtvog i umotanog u tepih pronašli mog kuma – sa knedlom u grlu opisuje Vasilije.

Prema saznanjima porodice, Nina K. je uhapšena, a za Venesom L. se traga. Vasilije kaže da je njegov kum ubijen u pomenutom stanu.

‒ Moj kum je mučki maltretiran do smrti. Izdahnuo je dok su se brutalno iživljavali nad njim. Zatražio sam i papire sa obdukcije preko advokata. Pokrali su ga, takođe. Fali njegov novčanik, torbica, a policija me je pitala i koji je telefon imao. Imao je oko 100-200 evra sigurno, ali sada nema ničega – navodi naš sagovornik.

Bonus video:

04:50

NOVINARI ESPRESA UZELI PUŠKE U RUKE I PUCALI JEDNI U DRUGE! Probali smo AIRSOFT, najnoviju HIT IGRU! (VIDEO)

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.