ULEMEK PROGOVORIO O ARKANOVOM UBISTVU! Isplivali su šok detalji, do sada nepoznati
Mihajlo Ulemek, Foto: Filip Plavčić

paranoja

ULEMEK PROGOVORIO O ARKANOVOM UBISTVU! Isplivali su šok detalji, do sada nepoznati

Svetlana Ražnatović Ceca posle Željkovog ubistva preko noći postala veliki gazda

Objavljeno:

Mihajlo Ulemek, nekadašnji pukovnik Srpske dobrovoljačke garde, tvrdi da je Željka Ražnatovića Arkana ubila država!

- Željko je pokazao da je hrabar i da je veliki Srbin. Nije mogao da veruje da će ga u 40. godini ubiti država. A to se desilo. Ubila ga je srpska država - rekao je Ulemek u emisiji "Bez cenzure".

Za Dobrosava Gavrića, koji je pucao i likvidirao Ražnatovića, Ulemek kaže da je izabran od strane države.

- Ma Gavrić je samo jedna plaćena budala! Obećano mu je mnogo para. A Srbin kad vidi mnogo para, on će ubiti tatu, a ne jednog Željka. Je*e se njemu za Željka, on je iz Trbušnice, seljačina koja je zalutala u policiju. Njega je država izabrala da ubije Željka i obećala mu velike pare - rekao je Ulemek.

Ulemek se kratko osvrnuo i na Arkanovu udovicu rekavši da je Svetlana Ražnatović Ceca posle Željkovog ubistva preko noći postala veliki gazda.

- U svakom momentu u Željkovom trezoru je bilo 10 miliona maraka. Kad je poginuo tih 10 miliona maraka su ostali. O tome niko nije pričao. Ceca je posle uzela još novca od prodaje nekih igrača i preko noći je postala veliki gazda sa milionima u rukama - rekao je Ulemek.

U jednom ranijem intervjuu, podsetimo, Ulemek je govoreći o Gavriću rekao da je bio toliko dobar strelac da je mogao muvu u letu da pogodi sa razdaljine od 10 metara.

- Je l' vi znate ko je taj Dobrosav Gavrić? To je policajac koji je imao najsigurniju ruku u svojoj generaciji. On kad uzme pištolj u ruku i nanišani taj na 10 metara muvu u letu ubija - ispričao je Ulemek.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.