DEVOJKU SILOVALI DOK JE NISU UBILI! Jeziv zločin potresao Uroševac, čeka se konačna kazna, OVO JE ONA
Devojka, Foto: Print Screen Youtube

tuga

DEVOJKU SILOVALI DOK JE NISU UBILI! Jeziv zločin potresao Uroševac, čeka se konačna kazna, OVO JE ONA

Nakon što je devojka preminula, njih dvojica su je dovezli do Opšte bolnice i ostavili ispred, a potom se odvezli

Objavljeno:

Margionu Osmani (18) iz Uroševca osuđivani kriminalac Dardan Krivaća tukao je, maltretirao i silovao u svom stanu dok devojka nije preminula, a potom je sa saučesnikom A.S. ostavio ispred Opšte bolnice u Uroševcu bez znakova života.

Dardanu je određen pritvor od mesec dana, a kako navode tamošnji mediji, u zatvoru ga za sada niko od familije nije posetio.

Okrivljeni je 22. avgusta doveo Margionu u svoj stan u kojem je prve noći tukao i psihički maltretirao, a potom je narednog dana i noći silovao do smrti. U stanu je sve vreme bio i A.S. koji je učestvovao u batinama i psihičkom maltretiranju.

Nakon što je devojka preminula, njih dvojica su je dovezli do Opšte bolnice i ostavili ispred, a potom se odvezli.

Inače, Krivaća u svojoj kriminalnoj biografiji ima optužbe za 122 krivična dela. Od toga za 11 pljački, 93 slučaja krađe i teške krađe, jedan slučaj silovanja, kao i nanošenje pet telesnih povreda. On je u 12 slučajeva priznao krađu, a sugrađanima je bio poznat kao nasilnik i izazivao je strah kod ljudi, kažu neki od onih koji ga poznaju.

Nakon što je u medijima objavljena njegova fotografija, kao osumnjičenog za ubistvo M.O, mnogi građani su se javili medijima i policiji, koji su ga opisali ga kao čoveka koji je bio "strah i trepet za okolinu".

Iako je bio osumnjičen za više od 100 krivičnih dela, on je izašao iz zatvora na slobodu i otpočeo zajednički život sa M.O, za čije ubistvo je osumnjičen i trenutno se nalazi u pritvoru.

(Espreso/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.