DVE NESREĆE U VRBASU ZA SAMO NEKOLIKO SATI! Jedna osoba nastradala
Hitna pomoć, ilustracija, Foto: RINA

NESREĆA NA PUTU

DVE NESREĆE U VRBASU ZA SAMO NEKOLIKO SATI! Jedna osoba nastradala

Na teren je izašla ekipa hitne pomoći Doma zdravlja u Vrbasu

Objavljeno:

U opštini Vrbas u poslednjih nekoliko sati desile su se tri saobraćajne nesreće, a u nesreći kod naselja Bačko Dobro Polje smrtno je nastradalo jedno lice, prenosi RTV.

Na teren je izašla ekipa hitne pomoći Doma zdravlja u Vrbasu, a dežurni lekar, primarijus dr Zoran Milanov, naglašava da su dve saobraćajne nesreće sudari kamiona i putničkih vozila u kojima su bili samo vozači.

- U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se poslednja dogodila smrtno je nastradalo jedno lice, u pitanju je muškarac koji je poginuo na mestu nesreće. Nesreća se dogodila na deonici puta sa krivinom gde smo i ranije zaticali teške saobraćajne nesreće. U drugoj udesu kamion je odbacio automobil van puta, ali je vozač prošao sa lakšim telesnim povredama i bio je sam u kolima. I u trećem udesu povređeni imaju lakše telesne povrede. Sve se izdešavalo za samo nekoliko sati i rezultat je naglih pogoršanja uslova za vožnju, te apelujemo na sve učesnike u saobraćaju da vožnju prilagode vlažnim kolovozima i velikoj količini blata koja se zbog poljoprivrednih radova nalazi na putevima i čini ih izuzetno klizavim - ističe doktor Milanov iz Službe hitne pomoći u Domu zdravlja u Vrbasu.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.