NEK POJEDE ŠTO JE US*AO U GAĆE! Pojavili se komentari Belivuka i njegovih sa SKAJA, pričali su o SILOVANJU
Veljko Belivuk, Foto: Zorana Jevtić/Ana Paunković

jezivo

NEK POJEDE ŠTO JE US*AO U GAĆE! Pojavili se komentari Belivuka i njegovih sa SKAJA, pričali su o SILOVANJU

Optuženi Vojislav Đorđević Voja (19) detaljno je opisao kako je mučen I. S. Naveo je da je mladić dolazio na utakmice i da su mu uglavnom pomagali jer je bio bez para, a roditelji su mu bolesni

Objavljeno:

Zloglasna grupa Veljka Belivuka (35) otela je i silovala u avgustu prošle godine mladića I. S. iz Kostolca pošto su posumnjali da ih cinkari suparničkoj navijačkoj ekipi "Alkatraz".

Mladića su tri dana držali u svom bunkeru na stadionu Partizana ispod južne tribine i silovali ga bilijarskim štapom, a na kraju ga je na seksualni odnos navodno primorao i optuženi konobar iz Vladičinog Hana A. Š. (21). U zlostavljanju je prema navodima iz optužnice prednjačio sedamnaestogodišnji mladić kojem će se suditi pred sudom za maloletnike.

Okrivljeni Š. i M. S. (21) iz Ugrinovaca i student arapskog jezika na Filološkom fakultetu Miloš L. S. (21) iz Odžaka 8. avgusta prošle godine videli su I. S. ispred restorana na južnoj strani stadiona sa telefonom u ruci pa su ga na silu uvukli u zatvorenu baštu.

- Udarali su ga rukama i nogama po telu zahtevajući da im kaže zašto snima njihov prostor i ko ga je poslao da ih prati i snima. Tražili su mu da im preda mobilni telefon. Kad su videli sadržaj telefona optužili su ga da je cinkaroš pa su o tome odmah obavestili Belivuka i Marka Miljkovića Mareta. Oni su naredili da ga na silu zadrže u restoranu ispod južne tribine gde su ga držali zaključanog tri dana tokom kojih su se naizmenično iživljavali dok su I. S. ruke i noge bile oblepljene izolir-trakom i vezane lisicama - piše u optužnici.

Mladiću su pretili nožem da će ga ubiti.

- Prisilili su ga da skine odeću, tukli su ga rukama i nogama, velikim i malim drškama od sekira i drvenim bilijarskim štapom koji su mu gurali u analni otvor, zbog čega je zadobio teške povrede, zahtevajući da im kaže ko ga je poslao da ih prati i snima, kome je javljao njihovo kretanje i kome "namešta" Belivuka i Miljkovića. U toku druge noći Š. ga je silovao. Trećeg dana su ga pustili, a Belivuk i Miljković su mu rekli da se ne pojavljuje više u Beogradu jer će ga u protivnom ubiti - piše u optužnici.

Optuženi Vojislav Đorđević Voja (19) detaljno je opisao kako je mučen I. S. Naveo je da je mladić dolazio na utakmice i da su mu uglavnom pomagali jer je bio bez para, a roditelji su mu bolesni.

Ispričao je i da je optuženi maloletnik poznavao I. S. odranije i da su ga Š. i on pitali zašto je došao u tri sata ujutru. Oduzeli su mu telefon iz koga su, kako tvrdi, videli da je dolazio da špijunira za "Alkatraz". Maloletnik je zatim više od sat vremena pričao sa I.

- I. mu je govorio da to nije radio. Negde pred polazak kući, oko 5.30, vezao ga je i zaključao u jednu sobu. Nekoliko sati kasnije došli su stariji pripadnici navijača: Belivuk, Miljković, Srđan i čovek sa nadimkom Deda. Oni su ga tukli i u telefonu pronašli snimke glasova. Pretukli su ga bilijarskim štapom i taj štap su mu gurali u analni otvor. To sam saznao kad sam oko 15 sati došao na stadion. Tu je bio N.S, devojke K.M, D.J. i D.V, Simeunović, Miloš L. sS i S. V. Hteo sam da ga vidim, a I. S. mi je rekao da ga boli glava i analni otvor. Nakon toga smo se sreli u restoranu i odveo sam ga da se umije i pokušavao da razgovaram sa njim. Kupio sam mu sok i vodu i da jede pa ostao sa njim da gledam televizor. Sutradan sam došao popodne i od S. V. saznao da je I. otišao za Aranđelovac i da ga je odvezao neki čovek u crnom džipu iz Mladenovca - ispričao je Đ. kod tužioca tvrdeći da nie znao da je I. S. seksualno zlostavljan.

On je naveo da mu je Ilija ispričao da su mu gurali bilijarski štap u analni otvor. Rekao je da su mu Mijat i Vuletić ispričali da su I. S. prebili stariji navijači "Principa" i da su ga najviše tukli Srđan koji je stalno sedeo sa Belivukom i Miljkovićem i stariji navijač po nadimku Deda, a za koga zna da se zove Nenad i da ima oko 50 godina i da je krupnije građe.

Vladimir Dimitrijević (38) otkrio je da misteriozni Deda ima i nadimak Đeneral i da je Deda od njega preuzimao kokain.

Neka plače, špijun, dok ne kaže, plakaće

Belivuk, Miljković i optuženi Miloš Budimir komentarisali su mučenje Ilije S. preko Skaja.

BUDIMIR: Ovaj plače, je*ali ga kamiondžije.

MILJKOVIĆ: Neka plače, špijun, dok ne kaže, plakaće.

BUDIMIR: Us*ao se stvarno.

MILJKOVIĆ: To, to, super, neka pojede sve što je us*ao u gaće.

BELIVUK: Neka lepo kaže što su ga poslali i ništa više. Ne spominjite njemu stanove, pratnju...

MILJKOVIĆ: Ništa ne znamo, samo hoćemo da saznamo što je tu.

BUDIMIR: Ništa ne spominjemo, ali upropastili ga "grobari" pre nas... Pu*i kamiondžijama za pare, ovi mu ubacili belo u sok, dali mu da popije, evo sad plače, nek spava malo, ne ide nigde, ubedićemo ga da su ga "cigani" prebili i kada to potvrdi, nek ide kući.

MILJKOVIĆ: Nek neko izvadi ku*ac i nek mu popu*i da vidimo je l' pu*i stvarno.

BUDIMIR: Sad će Š. da mu da... A da ga zaposlimo da pu*i ku**eve po stadionu.

U audio-poruci se čuje glas I. S. koji očigledno primoran govori:

- Pera mi je rekao da cinkarim i da pričam šta se dešava ovde. Pominjao je Velju i Mareta i informacije gde su i šta su i da li dolaze na stadion - čuje se I. glas dok se čuje kako mu neko suflira: "Šta ti treba za nas".

Miljković je izvesnom Peri Alkatrazu poslao poruku, ali ga je on, kako je naveo, provalio i blokirao.

- Eto, vidiš njihovo ljudstvo. To su oni. Na šamar sve pričaju, ha-ha-ha, isekli bi i ovoga, ali nije vredan posla. Ha-ha-ha, pustili smo ga da ne moramo i njega da deremo. Sreća njegova što je naleteo u ponedeljak kad je gužva - napisao je u poruci nepoznatoj osobi Miljković.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.