KRENULI U VIKENDICU, ZAVRŠILI TRAGIČNO: Bračni par Kljajić voleli su svi, komšije i prijatelji u neverici
Ilustracija, Foto: Emilija Jovanović

Tuga

KRENULI U VIKENDICU, ZAVRŠILI TRAGIČNO: Bračni par Kljajić voleli su svi, komšije i prijatelji u neverici

Iza njih ostalo je četvoro dece, njih četvoro - bez roditelja

Objavljeno:

Bili su divni ljudi i prijatelji. Živeli su u skladnom braku i mnogo su se voleli, svuda su išli zajedno.

Iza njih ostalo je četvoro dece, njih četvoro - bez roditelja.

Ovako, tiho, gotovo u dahu, prijatelji i porodica supružnika Snežane (53) i Milana Kljajića (48), nastradalih u saobraćajnoj nesreći u petak uveče na Ibarskoj magistrali, govore o njima.

U domu Kljajića u beogradskom naselju Braće Jerković muk. I dalje u neverici da su u trenu, najverovatnije nepažnjom vozača kamiona, koji je, prema prvim nezvaničnim nalazima istrage, zaspao za volanom, izgubili najvoljenije.

- Snežani je ovo drugi brak i sa Milanom ima jedno zajedničko dete. Iz prvog braka Snežana ima troje dece. Milan je prihvatio svu decu kao svoju i tako su ih i odgajali.

Nije ih ni po čemu odvajao niti pravio razliku. A tako i deca njega doživljavaju, jer je njima preminuo otac, Snežanin prvi muž. Snežana i Milan zajedno su 13 godina, nerazdvojni su bili. Držali su se za ruke i posle toliko godina u braku, velika je to ljubav bila - ispričali su prijatelji.

Oboje su, kako kažu njihovi najbliži, bili veliki humanitarci, pomagali su mnogima. Ipak, sudbina je tako htela:

- On je bio ranije predsednik Kluba privrednika Opštine Voždovac, a kasnije, kada se ugasio klub, ostao je da radi u Opštini Voždovac, gde je i Snežana bila zaposlena.

Prema nezvaničnim informacijama, automobilom "škoda felicija" upravljao je Milan, dok je Snežana bila na suvozačevom mestu. Krenuli su u vikendicu, nedaleko od Rušnja, kako bi vikend proveli tamo i u trenutku nesreće bili su sami u vozilu. Prema rečima očevidaca, sudar je bio stravičan, a automobil u kome su stradali Kljajići bio je potpuno uništen:

- Vatrogasci su morali da seku lim kako bi došli do tela nastradalih, a Hitna pomoć mogla je samo da konstatuje smrt. Kako se nesreća dogodila, ne znamo, ali koliko je udarac bio jak svedoči to što je teretno vozilo završilo na travnatoj površini kraj magistrale, a automobil se od siline udarca prevrnuo.

VOZIO DVADESETDVOGODIŠNJAK

Za volanom kamiona "iveko", jedne privatne firme iz Beograda, nalazio se N. L. (22). Sudar se dogodio na petlji Orlovača - Ripanj na deonici gde je dozvoljena brzina 80 kilometara na čas.

30. 1. 2021 - U udesu tri putnička automobila, u mestu Bojanići povređeno je pet osoba. O intenzitetu udesa najbolje govori podatak da je od siline udarca iz smrskanog "sitroena" izleteo motor.

7. 6. 2021 - U nesreći na delu Ibarske u mestu Bare jedna osoba je poginula. Udes, u kojem su učestvovala dva automobila i kamion, dogodio se kada je jedno vozilo prešlo u suprotnu kolovoznu traku.

18. 6. 2021 - Jedna osoba je stradala u saobraćajnoj nesreći nadomak Beograda, na Ibarskoj magistrali u visini Vranića. Do nesreće je došlo kada je motociklista naleteo na pešaka, a potom se zakucao u autobus.

8. 8. 2021 - U teškom udesu motocikliste i automobila, koji se dogodio usred bela dana, oko 11.30 na Ibarskoj magistrali, kod mesta Šopići nastradao muškarac starosti oko 40 godina.

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.