JEZIVA SUDBINA MILETA KAPETANA! Mesar ga zvao "ćale", a poslužio im je za razne surove osvete!
Marko Miljković i Veljko Belivuk, Foto: Printscreen

Monstruozno

JEZIVA SUDBINA MILETA KAPETANA! Mesar ga zvao "ćale", a poslužio im je za razne surove osvete!

Sudeći po najnovijim saznanjima crnogorske policije, Mile Kapetan bio je doveden u istu kuću u koju su namamljeni i ubijeni Hodžić i Spahić, ali da tu nije likvidiran

Objavljeno:

Crnogorska policija podnela je krivičnu prijavu protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića zbog sumnje da su ubili Damira Hodžića i Adisa Spahića. U prijavi se pominje i čovek sa inicijalima M.R, a prema nezvaničnim informacijama, reč je o Milanu R, poznatom po nadimku Mile Kapetan.

Javnost u Srbiji je prvi put čula za njega kada je predsednik Srbije objavio sliku Marka Miljkovića Mesara i čoveka za koga je predsednik rekao da je pripadao škaljarskom klanu, i da su vođe klana koristile kako bi namamili žrtve u kuću strave.

- Ovde se vidi Miljković sa licem iz škaljarskog klana. Miljković se sa njim sprijateljio. Oteli su ga, i onda to lice kreće da navlači ostale iz svog klana da dolaze da maltretiraju Belivuka. On šalje poruke Aleksandru Šarcu i Lazaru Vukićeviću, a sve vreme ih šalje Miljković. Navukli su ih da dođu, a onda slede najjezivija mučenja i likvidacija. Belivuk i Miljković nisu prisustvoval tim likvidacijama. Oni su mu naređivali i tražili su za ovog momka najteže mučenje. Udarili su ga lopatom u glavu. Njegov kraj bio je užasan - rekao je tada Vučić.

Sudeći po najnovijim saznanjima crnogorske policije, Mile Kapetan bio je doveden u istu kuću u koju su namamljeni i ubijeni Hodžić i Spahić, ali da tu nije likvidiran.

Nakon što je Belivuk ubio Hodžića, nasrnuli su na Spahića i vezali i njega i Mileta Kapetana.

- Istog dana S. A. je lišen života. Oštećenog R. M. drugi, za sada NN pripadnici kriminalne organizacije, odveli su na drugu lokaciju – naveli su iz Specijalnog državnog tužilaštva.

Kako Pobjeda prenosi, Mileta Kapetana su za sada nepoznate osobe držale dva meseca zatvorenog, ispitivale ga, mučile i na kraju ubile.

Kako je Informer već pisao, Mile Kapetan otet je početkom prošle godine sa namerom da bude mučen dok ne otkrije potrebne informacije, a da onda bude ubijen, ali je do promene došlo kada su shvatili da bi im živ mogao biti od veće koristi. Čitav plan osmislio je Marko Miljković.

- Miljković je ubrzo uvideo da je "ćale", kako ga je on zvao, preplašen i spreman na svaku saradnju. Dogovorio se sa nim da ostane u kontaktu sa svim saradnicima , da sa njima komunicira telefonom kao da je sve u najboljem redu. I onda je "ćale" pisao poruke "škaljarcima" i jednog po jednog ih navlačio u zasedu Belivukovog klana - navodi sagovornik iz istrage.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.