8-GODIŠNJI DEČAK KRENUO SAMOSTALNO DA DIŠE: Otac ga nehotice UDARIO na parkingu, na INTENZIVNOJ nezi već 16 dana
Foto: Dragana Udovičić

SJAJNE VESTI

8-GODIŠNJI DEČAK KRENUO SAMOSTALNO DA DIŠE: Otac ga nehotice UDARIO na parkingu, na INTENZIVNOJ nezi već 16 dana

Svi jedva čekaju taj dan dođe kada će biti prebačen na Dečju kliniku jer će tada moći roditelji, a pre svega mama da bude sa njim

Objavljeno:

Dečak (8) iz sela Jastrebac kod Vladičinog Hana koga je otac slučajno udario kolima, zdravstveno se oseća mnogo bolje, ali se i dalje nalazi na odeljenju Intenzivne nege u Kliničkom centru u Nišu.

- Dečak je neuporedivo bolje. Oporavlja se od povrede plućnog krila, a lekari i sestre Intenzivne nege su dali sve od sebe da samostalno diše što i čini jer je skinut sa aparata za ventilaciju. Očekuje se da neki od narednih dana bude premešten na Dečju kliniku - rekli su nam danas popodne u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Svi jedva čekaju taj dan dođe kada će biti prebačen na Dečju kliniku jer će tada moći roditelji, a pre svega mama da bude sa njim.

Dečaka je otac nenamerno udario na improvizovanom parkingu. Mališan je iza automobila BMW čučnuo da zaveže pertlu, ali otac koji je pošao u rikverc ga zato nije video pa ga je udario. Dečak je već 16 dana na intenzivnoj nezi jer se nezgoda dogodila 3. avgusta.

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.