POZNATI PEVAČ SE UNEO ARKANU U FACU, USLEDIO JE UDARAC! Bio je velika zvezda, Ražnatovića je posle bilo sramota
Željko Ražnatović Arkan, Foto: Printskrin / Youtube / Radovan Džeko

devedesete

POZNATI PEVAČ SE UNEO ARKANU U FACU, USLEDIO JE UDARAC! Bio je velika zvezda, Ražnatovića je posle bilo sramota

Željka je bilo sramota, rekao je da nije imao nameru da ga povredi, samo je hteo da mu kaže da se smiri, jer je bio pod gasom, ispričao je Perović

Objavljeno:

Vlada Perović nekada najpoznatiji estradni menadžer, često je prepičavao anegdote iz diskoteke „Duga“ čiji je bio vlasnik, a u kojoj se okupljao sve sam estradni krem, ali i žestoki momci osamdesetih.

Vlada Perović
Vlada Perovićfoto: Printscreen

Tako je Perović jednom ispričao susret pevača Miroslava Ilića sa Željkom Ražnatovićem koji nije bio uopšte naivan.

- To je bilo osamdesetih, Miroslav je tad bio velika zvezda, to je ono vreme kad je pevao sa Brenom. Ja sam tad radio sa njim. Znam da odavno ne pije, ali u to vreme je znao da popije dobro, bio je veseljak. Pio je tzv. Božić piće - Courvoisier sa Koka-Kolom, što je katastrofa. Jedan Francuz se šokirao kad je video da meša francuski konjak sa kolom. Dogovaram sa Borom Čorbom neki koncert, sa nama sede Željko i Šekularac, Miroslav se strmoglavi dole i nešto me zove. Ja mu kažem da ćemo pričati kasnije, da sad imam posla. On kaže: “Dođi ‘vamo”, povuče me i ja padnem preko stola. Kaže Željko: “Pevač, šta radiš bre to? Smiri se malo.” Miroslav mu se unese u lice i kaže: “Šta ‘oćeš bre ti?” Željko mu odbrusi: “Šta kažeš”, i cakne ga špicom cipele u meniskus, da je ovaj maltene pao. Miroslav šepajući ode gore i pita vratare ko je taj čovek dole, oni krenu da se smeju i kažu: “Znaš li da te je udario najjači kriminalac u Evropi?!” Kad je Miroslav čuo ko je, ušao je u taksi i više nikad nije došao. Posle su se njih dvojica pomirli. Željka je bilo sramota, rekao je da nije imao nameru da ga povredi, samo je hteo da mu kaže da se smiri, jer je bio pod gasom. Bio je u pravu, jer nas je Miroslav sve maltretirao kad je u tom stanju, ispričao je Perović, a prenosi Fejsbuk stranica Legende devedesetih.

Miroslav Ilić
Miroslav Ilićfoto: Nemanja Nikolić

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.