NEUSPELI NAPAD NA PREDSEDNIKA LEVIJATANA, ZATAMNJENO VOZILO PRESRELO KOLONU: Odvila se prava drama!
Foto: Printscreen

drama

NEUSPELI NAPAD NA PREDSEDNIKA LEVIJATANA, ZATAMNJENO VOZILO PRESRELO KOLONU: Odvila se prava drama!

Prema informacijama, u koloni koja je presretnuta nalazio se i predsednik Pokreta Levijatan Pavle Bihali

Objavljeno: 23:53h

Levijatan je 19. maja potpisao koalicioni sporazum sa političkom partijom "Bunt - Prava Srbija" kada su najavili izlazak na izbore.

Prava drama odigrala se prošle srede na auto-putu u Beogradu. Prema informacijama do kojih je došao izvor, incident se dogodio kod Geneks kule.

Naime, dok su članovi Pokreta Levijatan išli u koloni, zatamnjeni automobil sa blinkerima se zaleteo na njih i presreo im put. Tu je došlo do incidenta i verbalnih čarki. Nezvanično se saznaje da je u pitanju civilno vozilo koje se posle pretnji i provokacija udaljilo u nepoznatom smeru.

Prema informacijama, u koloni koja je presretnuta nalazio se i predsednik Pokreta Levijatan Pavle Bihali. U tom trenutku oni su svojim vozilima prevozili povređene životinje kod veterinara.

Kako bi proverili ove navode, novinari su kontaktirali Bihalija. On je za portal Srbija Danas potvrdio da je do incidenta došlo, ali nije hteo da otkriva više detalja.

- Policija radi svoj posao i očekujem da ćemo vrlo brzo saznati o čemu se tu radi i ko je taj junak koji nas provocira da budemo ono što ne želimo da budemo.

Pokret Levijatan često je u žiži interesovanja. Pored objava snimaka zlostavljanja životinja, pažnju privlače i političkim delovanjem.

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.