STEFANU JE PUKLA GUMA KOD AUTOKOMERCA, ALI TO NIJE NAJGORE: Ostavio je auto na 30 minuta, zatekao je OLUPINU (FOTO)
Svako moiže da ostane bez auta, Foto: Privatna arhiva, Printscreen/Google Maps

NEVERICA!

STEFANU JE PUKLA GUMA KOD AUTOKOMERCA, ALI TO NIJE NAJGORE: Ostavio je auto na 30 minuta, zatekao je OLUPINU (FOTO)

Kada se vratio, imao je šta i da zatekne - od vozila je ostala olupina, bio je potpuno uništen!

Objavljeno: 21:05h

Stefan Horvatinac (18) našao se u situaciji koja može da se desi svima! Naime, njemu je sinoć pukla guma na auto-putu kod Autokomerca, a on je zatim otišao po novu, dok je njegov automobil ostao u zaustavnoj traci kao što je i propisano.

Međutim, kada se vratio, imao je šta i da zatekne - od vozila je ostala olupina, bio je potpuno uništen!

Ostavio je automobil u zaustavnoj traci, ubrzo je bio uništen
Ostavio je automobil u zaustavnoj traci, ubrzo je bio uništenfoto: Privatna arhiva

"Najnormalnije sa potpuno ispravnim autom sam krenuo u grad. U jednom trenutku mi je pukla guma u blizini Autokomerca, to jest, jedno 100 metara posle Autokomerca. Stao sam u zaustavnu traku, obezbedio vozilo, stavio trougao, upalio pozicije i sva četiri pokazivača pravca. Sve je bilo po zakonu i propisima. Pozvao sam brata da dođe po mene da odemo po drugu gumu. Otišao sam i nije me bilo jedno 30 minuta sigurno i kada sam se vraćao kod automobila bila je strašna gužva", ispričao je za portal Espreso Stefan koji je ubrzo shvatio da je situacija mnogo gora od jedne bušne gume.

Uništen automobil
Uništen automobilfoto: Privatna arhiva

Kada je stigao na mesto gde je trebalo da samo zameni gumu, automobil je bio totalno uništen, što možete da vidite i na fotografijama koje nam je Stefan poslao.

"Kada sam stigao do kola zatekao me je uništen, znači totalna šteta je na vozilu i tu nema popravke. Čim sam video uništen auto, ja sam zvao policiju. U potrazi smo, imamo neka saznanja i tragove, ali ništa još nije sigurno", rekao je Horvatinac za Espreso.

Saobraćajna nesreća
foto: Privatna arhiva

S obzirom na to da je automobil maksimalno oštećen, prava je sreća što u njemu nikoga nije bilo!

"Moja sreća je što nikog nije bilo u vozilu, niti blizu njega, da sam u tom trenutku menjao gumu, sigurno bi se desila katastrofa. Možda bih i nastradao, a bolje je i ovako da niko nije povređen ili ne daj bože nastradao", zaključio je oštećeni za naš portal.

Saobraćajna nesreća
foto: Privatna arhiva

Ukoliko imate više informacija ili ste očevidac ovog nemilog događaja kontaktirajte Stefana na broj telefona 064/411-3862 ili putem Instagrama stefan18_____, kako bismo mu pomogli da pronađe odgovorne za štetu koja mu je načinjena.

1 / 9 Foto: Privatna arhiva

(Espreso/Jelena M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.