PREMINUO MUŠKARAC IZ RAKOVICE KOJI JE BRUTALNO IZBODEN NOŽEM: Teške vesti saopštene
Foto: Printcsreen

tragedija

PREMINUO MUŠKARAC IZ RAKOVICE KOJI JE BRUTALNO IZBODEN NOŽEM: Teške vesti saopštene

Par se kritičnog dana posvađao, a onda je Ana počela da baca i lupa stvari u stanu, da bi potom nasrnula na Slavoljuba i ubola ga kuhinjskim nožem, a onda pobegla

Objavljeno: 20:22h

U beogradskom Urgentnom centru u ponedeljak je od posledica ranjavanja preminuo Slavoljub B. (66), nakon što ga je 12. jula, u stanu na Vidikovcu, u beogradskoj opštini Rakovica, izbola partnerka Ana A. (39).

Ona je, kako se tvrdi, svog partnera ubola nožem u leđa u njegovom stanu i pobegla. Uhapšena je nekoliko sati kasnije, a njena žrtva je u veoma kritičnom stanju primljena u bolnicu. Nažalost, uprkos naporima lekara, nije preživeo napad.

Par se kritičnog dana posvađao, a onda je Ana počela da baca i lupa stvari u stanu, da bi potom nasrnula na Slavoljuba i ubola ga kuhinjskim nožem, a onda pobegla. Prema prvim informacijama, ona je bila prijateljica pokojnog sina S. B., koji je preminuo pre nekoliko godina, a ona je nastavila da povremeno dolazi kod njegovog oca. Inače, Slavoljub je živeo sa bratom, a supruga mu je preminula.

(Espreso/ Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.