POZNAT UZROK SMRTI ČOVEKA U SJENICI! Sin ga je pronašao u beživotnom stanju, sad su stigli nalazi obdukcije, TUGA!
Ilustracija, Foto: Aleksandra Čolić

jezivo

POZNAT UZROK SMRTI ČOVEKA U SJENICI! Sin ga je pronašao u beživotnom stanju, sad su stigli nalazi obdukcije, TUGA!

Telo je nakon obdukcije predato porodici. U ovom selu na Pešterskoj visoravni svi su u šoku

Objavljeno:

Mustafa K. čije je beživotno telo na livadi u sjeničkom selu Kanjevine pronašao njegov sin, nije ubijen već je nastradao spletom nesrećnih okolnosti

Kako Informer saznaje, Mustafa je u sredu tokom dana izveo stoku na ispašu. U unutrašnjem džepu sakoa nosio je mali nož na koji se ubo kada se spotakao i pao. Na telu nastradalog čoveka, u predelu grudnog koša sa leve strane, njegov sin pronašao je tragove krvi. Pozvao je hitnu pomoć i policiju.

- Lekari su konstatovali smrt muškarca i telo je poslato na obdukciju. Policajci su tokom uviđaja u unutrašnjem džepu sakoa koji je M.K. nosio na sebi pronašli nož sa malim sečivom. Na sakou je uočena i mala rupa, upravo u predelu rane. Na obdukciji je potvrđeno da je rana nastala od tog noža iz džepa, kazao je Informeru izvor iz istrage.

Policija i zamenik Višeg javnog tužioca do kasno u noć obavljali su uviđaj na livadi na kojoj je pronađeno Mustafino telo. Iskusnim policajcima iz Sjenice nije promakao nijedan detalj pa je ovaj misteriozni slučaj ubrzo rešen.

- U prvom trenutku se mislilo da se radi o ubistvu. Krvavo telo bilo je na livadi, svedoka nije bilo... Ubrzo je u njegovom džepu pronađen taj nož i istraga je proširena i u tom smeru. Za nekoliko sati kockice su se sklopile i slučaj je rešen, kaže izvor iz istrage.

Telo je nakon obdukcije predato porodici. U ovom selu na Pešterskoj visoravni svi su u šoku.

- Mustafa je bio pravi domaćin. Dobar čovek i komšija. Družili smo se decenijama, često smo zajedno čuvali stoku, kaže jedan od meštana sela Kanjevine.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.