KOLIKU KAZNU MOŽE DA DOBIJE OGNJEN KOJI JE PIJAN USMRTIO MILICU? Svojim rejndžom oborio je devojku, pa pobegao!
Milica Milićević, Foto: Instagram/akademijaumetnostinovisad

propisane kazne

KOLIKU KAZNU MOŽE DA DOBIJE OGNJEN KOJI JE PIJAN USMRTIO MILICU? Svojim rejndžom oborio je devojku, pa pobegao!

Podsetimo, Ognjenu K. (29) iz Temerina određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje na Beogradskom keju u Novom Sadu "rendž roverom" naleteo na Milicu Milićević (28) i Zorana Jankovića (23), koji su bili na skuteru

Objavljeno:

Advokat Emil Somer ispričao je za novosadski portal koje su kazne predviđena za delo koje je počinio Ognjen K. iz Temerina, koji je u subotu uveče svojim Rejndžom pijan ubio Milicu Milićević, a potom pobeago sa lica mesta.

Kako je Somer pojasnio po Članu 297 krivičnog zakonika, stav 2, za teško delo protiv bezednosti javnog saobraćaja, predviđena je zatvorska kazna od 2 do 12 godina zatvora.

Za ne pružanje pomoći licu u saobraćajno nesreći Vozač motornog vozila ili drugog prevoznog sredstva koji ostavi bez pomoći lice koje je tim prevoznim sredstvom povređeno ili čiju je povredu tim sredstvom prouzrokovao, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do tri godine. Ako je usled nepružanja pomoći nastupila smrt povređenog lica, učinilac će se kazniti zatvorom od jedne do osam godina.

Za ovo dela izriče se jedinstvena kazna.

Podsetimo, Ognjenu K. (29) iz Temerina određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je u noći između subote i nedelje na Beogradskom keju u Novom Sadu "rendž roverom" naleteo na Milicu Milićević (28) i Zorana Jankovića (23), koji su bili na skuteru. Od siline udarca devojka je preminula, a mladić je teško povređen!

(Espreso/NSuzivo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.