ODREĐEN PRITVOR VOZAČU KOJI JE USMRTIO MILICU! Nakon udara, nastavio da vozi, nekoliko sati kasnije je uhvaćen
Milica Milićević, Foto: Instagram/akademijaumetnostinovisad

NESREĆA NA PUTU

ODREĐEN PRITVOR VOZAČU KOJI JE USMRTIO MILICU! Nakon udara, nastavio da vozi, nekoliko sati kasnije je uhvaćen

Krivična prijava O. K. tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći

Objavljeno:

Dvadesetosmogodišnjem O. K. određen je pritvor od 30 dana zbog sumnje da je izazvao saobraćajnu nesreću na Beogradskom keju, u kojoj je nastradala Milica Milićević, a povređen još jedan mladić.

Odluka je doneta nakon saslušanja u Višem javnom tužilaštvo, a sudija za prethodni postupak je usvojio predlog tužioca da se osumnjičenom odredi pritvor iz razloga postojanja opasnosti od bekstva s obzirom na to da je napustio mesto događaja, zbog mogućeg uticaja na svedoke i zbog bojazni od ponavljanja krivičnog dela, prenosi portal 021.rs.

Krivična prijava O. K. tereti za teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i nepružanja pomoći povređenima u saobraćajnoj nesreći.

On je osumnjičen da je pod uticajem alkohola vozeći džip "rendž rover" od nazad udario u skuter na Beogradskom keju na kojem su bili dvadesetosmogodišnja Milica Milićević i dvadesettrogodišnji Novosađanin.

Nakon udara, osumnjičeni je nastavio da vozi, udario je jedno parkirano vozilo i pobegao, a pronađen je nekoliko sati kasnije.

Milica Milićević je od zadobijenih povreda preminula u Urgentnom centru Kliničkog centra Vojvodina, a Z. J. je zadobio teške telesne povrede u vidu preloma i drugih povreda i nalazi se na lečenju na Institutu za plućne bolesti u Sremskoj Kamenici.

Bonus video:

05:08

8 GODINA OD NAJVEĆEG MASAKRA U SRBIJI: Pitali smo meštane Velike Ivanče zašto je Ljubiša ubio 13 ljudi

(Espreso/021)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.