ISPLIVALA NEVIĐENA FOTOGRAFIJA ŠIJANA: Na sebi imao samo DONJI VEŠ, a društvo mu je pravila ONA! (FOTO)
Zoran Šijan, Foto: Printskrin

vidite to

ISPLIVALA NEVIĐENA FOTOGRAFIJA ŠIJANA: Na sebi imao samo DONJI VEŠ, a društvo mu je pravila ONA! (FOTO)

Uspešnu sportsku karijeru zamenio je, takođe uspešnom, karijerom kontroverznog biznismena

Objavljeno: 23:34h

Zoran Šijan (35), kik-bokser koji je važio za vođu Surčinskog klana, pre 22 godine ubijen je u Beogradu, a bio je još poznat i po tome jer je bio u braku pevačicom Gocom Božinovskom.

Uspešnu sportsku karijeru zamenio je, takođe uspešnom, karijerom kontroverznog biznismena. Obe karijere su prekinute 27. novembra 1999. godine, rafalima iz "škorpiona" i "kalašnjikova", kada je Šijan zrešetan u sačekuši, dok je u "mercedesu" čekao zeleno svetlo na uglu Nemanjine i Svetozara Markovića. Nepobedivi kik bokser ostao je na mestu mrtav. Auto je nastavio da se kreće niz ulicu, prošao raskrsnicu a zaustavio se tek kada je udario u drugo parkirano vozilo. Imao je 35 godina kada je ubijen.

Život Goce Božinovske pored muzičke karijere, obeležio je i buran brak sa Zoranom Šijanom, koji je ubijen 27. novembra 1999. godine. Pevačica je 1989. godine upoznala Šijana na jednoj plaži u Herceg Novom, a ljubav između njih rodila se odmah na prvi pogled. Nakon razvoda od njega, Goca nije prestala da ga voli. Iz braka sa Zoranom, Goca je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu.

Na Fejsbuk stranici "Legende devedesetih", objavljena je do sada neviđena fotografija Šijana i Božinovske iz 1996. godine. Kako se može videti na fotografiji nekadašnji žestoki momak je u donjem vešu dok je pevačica imala zamišljeni pogled obučena u zelenu košulju i šarenu suknju.

- Nikada nisam saznala da je bio žestok momak. Bio je sportista, bokser, nije odavao utisak da je žestok momak. Niti on, niti njegovo društvo nisu se ponašali tako. U kuću su nam dolazili Čume, Pleća, Vujke, Limun. Nisam se plašila, to su bile male bebe, fini momci. Dolazi su nam na rođendane. Nikada nisam čula reči surčinski klan - ispričala je nešto ranije Božinovska u "Sceniranju".

Bonus video:

01:30

LAZAR GLIŠOVIĆ O ORUŽJU KOJE JE NAĐENO KOD BELIVUKA!

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.