KO JE VELJIN VOJNIK KOJI JE SILOVAO ŽRTVU ŠTAPOM ZA BILIJAR ? Robijao zbog 400 dinara, pa pakovao kokain
Hapšenje na stadionu Partizana, Foto: Zorana Jevtić

šok

KO JE VELJIN VOJNIK KOJI JE SILOVAO ŽRTVU ŠTAPOM ZA BILIJAR ? Robijao zbog 400 dinara, pa pakovao kokain

Podsetimo, kada je početkom februara pronađen štek na stadionu u Zapisniku o saslušanju osumnjičenog navodi se da je on izjavio "da je pripadnik navijačke grupe Grobari Jug

Objavljeno: 11:39h

Na optužnici jedan od ukupno 31 člana Belivukovog klana se razlikuje. On ima silovanje, a kako se saznaje, muške osobe.

Prema saznanjima “Blica”, optužnicom za silovanje se tereti A. Š. On se sumnjiči da je zlostavljao navijača Partizana, momka koji je neprestano na tribinama i vatreni je navijač Partizana, koji ne propušta nijednu utakmicu crno-belih. Ime mladića žrtve je poznato redakciji Blica. Njemu je dodeljen policijski nadzor.

Prema navodima, on je zlostavljan štapom za bilijar, a zlostavljač mu je gurao i bilijarske kugle u analni otvor. Zlostavljanje su posmatrali Belivukovi i Miljkovićevi vojnici sa tribina, a koji su imali dozvolu da ulaze u taj deo stadiona gde se nalazi i restoran. Posebni deo u kome su gospodarili svirepi članovi grupe bio je otvoren samo za odabrane.

Podsetimo, kada je početkom februara pronađen štek na stadionu u Zapisniku o saslušanju osumnjičenog navodi se da je on izjavio "da je pripadnik navijačke grupe Grobari Jug, da je radio i spavao u sobi FK Partizan, koja se nalazi desno od ulaza u restoran, radno vreme mu je bilo od 8 do 20 časova i da je radio za dnevnicu od 1.500 dinara po danu. Njegov pretpostavljeni (lice koje mu je izdavalo instrukcije) za rad u restoranu bio je menadžer Milovan Tadić zvani Miksa. Kada su na stadionu bile utakmice je viđao Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i ljude oko njih ali od njih nikoga nije lično poznavao niti je bio u kontaktu s njima. Opojnu drogu kokain i skank on je donosilo NN muško lice (sa kačketom na glavi i zaštitnom maskom preko usta) koje je prethodno uvek najvaio da će doći Milovan Tadić zvani Miksa, preneli su tada mediji.

Nepoznato muško lice donosilo je drogu u restoran pre početka radnog vremena i uglavnom u pakovanjima od 100 grama koje je kasnije on prepakivao u manje paketiće od 0,7 grama (merio ih vagicom koju je kupio u prodavnici na Terazijama), za usluge prepakivanja opojne droge od NN lica on je uvek dobijao 100 evra. Kada završi prepakivanje opojne droge on sakrije tako prepakovanu drogu u skladište pića koje se nalazi iza šanka a kojem je imao samo pristup Miksa."

Inače, on je u krivičnoj evidenciji već ima presudu za "teško razbojništvo". U aprilu 2019. godine obio je kiosk Državne lutrije Srbije "Kuća sreće" u Surdulici i odneo čak 400 dinara. Osuđen je na godinu dana zatvora, tri uslovno.

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.