Bivši radnik EDB pretio da će skočiti sa zgrade, pa odustao posle pregovora
Foto: Ilustracija, Public

Okončana drama u Mladenovcu

Bivši radnik EDB pretio da će skočiti sa zgrade, pa odustao posle pregovora

Nakon četvoročasovne drame mladić D.R. sišao sa krova zgrade u pratnji svojih bivših kolega koji su učestvovali u pregovorima
Objavljeno: 22:47h

Mladenovčanin D. R. (28) zapretio je večeras oko 18 sati da će skočiti sa vrha zgrade u Ulici Janka Katića u Mladenovcu, a nakon četvoročasovne drame sišao je u pratnji svojih bivših kolega, koji su učestvovali i pregovorima.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Radi se o bivšem radniku Elektrodistribucije Beograd (EDB), koji se na ovaj korak odlučio pošto je dobio otkaz na poslu.

Policija je bila blokirala ulicu, dok je mladić sedeo na simsu, na vrhu petospratnice u jednoj od prometnijih saobraćajnica u Mladenovcu. U mladenovačkom bulevaru, kako građani zovu ovu ulicu, okupio se i veliki broj građana, tu su bili i vatrogasci i jedno vozilo Hitne pomoći.

Mladić se požalio na to da je dobio otkaz još pre četiri godine u Elektrodistribuciji Beograd i da je bilo govora o tome da bude vraćen na posao. Sa njim su razgovarala trojica muškaraca koji su mu, kako se moglo čuti na licu mesta, kolege sa posla. Sa očajnim mladićem razgovarao je i pregovarački tim MUP-a Srbije.

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.