ZAPLENA VELIKE KOLIČINE DROGE U KRNJAČI: Policija u garaži zatekla haos (FOTO)
Zaplenjena droga, Foto: MUP

hapšenje

ZAPLENA VELIKE KOLIČINE DROGE U KRNJAČI: Policija u garaži zatekla haos (FOTO)

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu

Objavljeno:

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala zaplenili su više od 14 kilograma marihuane i uhapsili M. P. (1994) i N. T. (1995) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Marihuana
foto: MUP
Marihuana
foto: MUP

Policija je pretresom stana i garaže u Krnjači koje koristi M. P. u sportskoj torbi pronašla 14 paketa sa oko 14 kilograma marihuane i vagicu za precizno merenje, kao i pištolj sa četiri metka, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i ekspozivnih materija.

Marihuana
foto: MUP
Marihuana
foto: MUP

Pretresom stana N. T. policija je zaplenila 36 paketića sa oko 350 grama marihuane koja je, kako se sumnja, bila pripremljena za dalju prodaju, kao i vagicu za precizno merenje.

Pištolj
foto: MUP

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.