IDENTIFIKOVANI POČINIOCI ZLOSTAVLJANJA ŽIVOTINJA U SRBOBRANU: Dvojica maloletnika (16) odgovorna za JEZIV PRIZOR?
Jeziv prizor, Foto: Printscreen/Twitter

UŽASNO

IDENTIFIKOVANI POČINIOCI ZLOSTAVLJANJA ŽIVOTINJA U SRBOBRANU: Dvojica maloletnika (16) odgovorna za JEZIV PRIZOR?

Kako se saznaje protiv maloletnika koji su osumnjičeni da su juče obesili mačke o kablove biće podnete krivične prijave u redovnom postupku

Objavljeno:

Brzom reakcijom policije u Srbobranu identifikovane su osobe, koje su meštani nazvali monstrumima, a koji su obesili mačke u naselju Jamure.

Kako se nezvanično saznaje identifikovana su dvojica maloletnika od 16 godina.

- Policija je pronašla ko je obesio mačke. Reč je o dvojici dečaka koji imaju samo po 16 godina. Svaka čast policiji što je brzo pronašla počinioce ali nas je dotukla činjenica da su tako mladi, a da već u tim godinama čine ovakve stvari - rekao je jedan od meštana naselja Jamure i dodao da ne zna šta da očekuje od dvojice dečaka kada odrastu kada su sa toliko godina spremni da urade ovakvo zverstvo.

- Šta da očekujemo od njih kada su dva bespomoćna bića ubili na ovakav način. Kome su te mačke bile krive - kaže sagovornik.

Kako se saznaje protiv maloletnika koji su osumnjičeni da su juče obesili mačke o kablove biće podnete krivične prijave u redovnom postupku.

- Ko god je video, ostao je zatečen pred slikom kojoj nije mesto u 21. veku - bio je jedan od komentara na društvenim mrežama ispod objavljenih fotografija koje su se danas vrlo brzo proširile društvenim mrežama.

Bonus video:

00:27

UHAPŠEN SURČINAC (35): Policija mu u stanu našla 186 kesica sa halucinogenim pečurkama, nađen i notes s imenima kupaca

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.