OGLASIO SE ADVOKAT DARKA ŠARIĆA NAKON ISKAZA VELJKA BELIVUKA: "To je još jedna u nizu beskrupoloznih izmišljotina"
Veljko Belivuk, Darko Šarić, Foto: Zorana Jevtić/Dado Đilas

NEOSPORIVE ČINJENICE

OGLASIO SE ADVOKAT DARKA ŠARIĆA NAKON ISKAZA VELJKA BELIVUKA: "To je još jedna u nizu beskrupoloznih izmišljotina"

Predmetno saopštenje sa stanovišta istine ima izričito karakter najgrublje insinuacije, i to u najgorem etimološkom aspektu

Objavljeno:

Neosporiva je činjenica da Veljko Belivuk i Marko Miljković nikada nisu koristili, ne samo navedenu vilu, nego ni bilo koji drugu nekretninu koja je vlasništvo Darka Šarića, kao i da moj klijent nikada nije ni imao kontakt sa navedenim licima, niti iste poznaje saopštio je Borivoje Đukanović, advokat Darka Šarića, a povodom iskaza pripadnika grupe Veljka Belivuka, Bojana Hrvatina, u kojem navodi da su uhapšeni vođa navijača Partizana i njegova desna ruka Marko Miljković koristili kuću osuđenog narko-bosa Darka Šarića, prenose podgoričke Vijesti.

Reagovanje prenosimo u celosti:

- Predmetno saopštenje sa stanovišta istine ima izričito karakter najgrublje insinuacije, i to u najgorem etimološkom aspektu (zlobna izmišljotina, podmetanje, i dr)

Naime, neosporiva je činjenica da navedena lica Veljko Belivuk i Marko Miljković nikada nisu koristili, ne samo navedenu vilu, nego ni bilo koji drugu nekretninu koja je vlasništvo Darka Šarića, kao i da moj klijent nikada nije ni imao kontakt sa navedenim licima, niti iste poznaje.

Takođe, činjenica je da su od strane nadležnih organa Republike Srbije, mom klijentu unazad više godina, nezakonito oduzete sve nekretnine koje je posedovao, i prešle u njeno vlasništvo, od kojih je deo i prodat , o čemu su mediji iz Crne Gore kao i regiona, više puta izveštavali.

Neistinitost predmetne informacije lako je proverljiva pretragom zvaničnog sajta Uprave za nekretnine Republike Srbije, što je jedini način da se istinito utvrdi, ko je uknjižen kao vlasnik navedene nepokretnosti.

Nakon toga, jasno će biti svima, da je predmetna informacija još jedna u nizu beskrupoloznih izmišljotina, tj.brutalnih neistina.

Ovakvi i slični isprazni senzacionalistički tekstovi, predstavljaju istovremeno neskriveni, u kontinuitetu više godina medijski grubi atak na Darka Šarića, stigmatizujući istovremeno i njegovu porodicu - navodi se u reagovanju.

Bonus video:

00:27

UHAPŠEN SURČINAC (35): Policija mu u stanu našla 186 kesica sa halucinogenim pečurkama, nađen i notes s imenima kupaca

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.