PRVA FOTOGRAFIJA AUTOBUSA NA LINIJI BEOGRAD-STOKHOLM KOJI SE PREVRNUO U NEMAČKOJ! Ima mnogo povređenih (FOTO)
ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

PRVA FOTOGRAFIJA AUTOBUSA NA LINIJI BEOGRAD-STOKHOLM KOJI SE PREVRNUO U NEMAČKOJ! Ima mnogo povređenih (FOTO)

Autobus se prevrnuo kada je krenuo da skreće prema parkingu

Objavljeno: 15:22h

Autobus koji se jutros prevrnuo na nemačkom autoputu A13 između Stakova i Freivaldea, u pravcu Berlina, je krenuo iz Srbije, preko Berlina, za Stokholm, objavili su nemački mediji. U autobusu je bilo 17 putnika i 2 vozača, i svi su povređeni. Teške povrede zadobila su dva vozača i još četiri putnika, piše Bild.

Teško povređeni prevezeni su u bolnice u Kotbusu i Berlinu. Na mestu nesreće postavljeni su šatori u kojima se ukazuje pomoć laše povređenim, piše RBB24.

Prema prvim informacijama, reč je o autobusu nemačkog tur-operatera sa polaskom iz Srbije, iz Srbije koje je prevozio državljane Nemačke, Švedske, Izraela i Srbije, a slike sa mesta nesreće pogledajte OVDE.

Kako piše Bild, autobus je bio na putu iz Beograda preko Berlina za Štokholm, pa je bilo mnogo međunarodnih putnika. U njemu su bila dva Izraelca, jedan Šveđanin, šest Nemaca i sedam Srba.

Autobus
foto: Profimedia

Nesreća se dogodila nešto pre 10 sati. Šest helikoptera i 67 vozila spasilačkih službi učestvovalo je u izvlačenju i pomaganju povređenima. Autoput je potpuno zatvoren u oba pravca.

Autobus se prevrnuo kada je krenuo da skreće prema parkingu.

(Espreso/Avaz/Bild/RBB24)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.