Za ubistvo žene čekićem osuđivanom ubici 15 godina zatvora!
Foto: Ilustracija/Profimedia

stigla presuda

Za ubistvo žene čekićem osuđivanom ubici 15 godina zatvora!

On je proglašen krivim da je u noći između 29. i 30. decembra 2015. godine u iznajmljenom stanu u Ulici Ljermontova 2 na Grbavici u Novom Sadu ubio ženu sa kojom je tu živeo
Objavljeno: 15:22h

Viši sud osudio je Mihalja Skivijana (59) na 15 godina zatvora za ubistvo Merime Redžepove (30).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

On je proglašen krivim da je u noći između 29. i 30. decembra 2015. godine u iznajmljenom stanu u Ulici Ljermontova 2 na Grbavici u Novom Sadu ubio ženu sa kojom je tu živeo, javlja 021.rs.

Ona je ubijena udarcima čekićem u glavu, a na suđenju je navedeno da joj je Skivijan naneo bar 15 udaraca. On je na suđenju prizao ubistvo i ispričao kako se dogodilo. Kako je rekao, oni su te večeri pili i posvađali su se kada je ona dogovarala sastanak sa "klijentom". Skivijan je zatim uzeo čekić sa frižidera i počeo da je udara. Posle ubistva je pobegao i pokušao da se sakrije kod rođaka, ali je brzo uhapšen. Tokom suđenja tužilac je rekao da se Skivijan nije pokajao, te da je povratnik, jer je već proveo devet godina u zatvoru zbog ubistva iz 2001. godine. On je tada ubio Joliku Lakatoš (33) sa kojom je takođe bio u ljubavnoj vezi.

(Espreso.co.rs / 021.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.