UBIO ŽENU PA OTIŠAO U POLICIJU DA SE PRIJAVI: Podignuta optužnica protiv Srbina u Austriji
Nenad Lazarević i ubijena Dajana Lazarević, Foto: Kurir

užas

UBIO ŽENU PA OTIŠAO U POLICIJU DA SE PRIJAVI: Podignuta optužnica protiv Srbina u Austriji

Nekoliko policijskih patrola brzo je otišlo u stan gde se dogodio zločin, a u kom je bila bebisiterka s decom

Objavljeno:

Tužilaštvo je u austrijskom gradu Salcburugu podiglo optužnicu protiv Nenada Lazarevića (26) iz Kušiljeva kod Žabara zbog sumnje da je 21. marta ove godine ubio suprugu Dajanu Lazarević (23), a zatim sakrio njeno telo, pozvao dadilju da pričuva njihovu decu i na kraju se predao policiji.

Kako su preneli austrijski mediji, zločin se dogodio u stanu u kom je Dajana živela sa decom.

- Nenad i Dajana izvesno vreme pre zločina nisu živeli zajedno. Nenad je kobnog dana došao kod Dajane, dok je njihovo dvoje dece spavalo u sobi. Hteo je da se pomire, ali je izbila svađa. Optuženi je uzeo keramički nož i Dajanu izbo po grudima i vratu. Videvši šta je uradio, sakrio je ženin leš i pozvao dadilju da pričuva decu. Zatim je otišao u policijsku stanicu i mirno ispričao šta je uradio - pišu austrijski mediji.

Nekoliko policijskih patrola brzo je otišlo u stan gde se dogodio zločin, a u kom je bila bebisiterka s decom. Dajanin stric F. L. nakon ubistva je ispričao da su ona i Nenad godinama bili u braku i da su imali probleme jer je on bio bolesno ljubomoran.

- Nenad je i ranije napadao Dajanu. Nasrtao je nožem čak i na tasta i taštu. Već je imao prijave za nasilje, bio je i u pritvoru dva meseca. Kad je izašao, dobio je zabranu prilaska Dajani i deci. Kobne večeri on ju je ubedio da mu otvori vrata stana. Posvađali su se i Nenad ju je ubio - rekao je stric.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.