TRI GODINE OD SMRTI MIŠE OGNJANOVIĆA: Sanja Papić obišla grob pa poslala potresnu poruku
Sanja Papić, Foto: Nikola Anđić

GODIŠNJICA

TRI GODINE OD SMRTI MIŠE OGNJANOVIĆA: Sanja Papić obišla grob pa poslala potresnu poruku

Prva je na groblje stigla Marija Bojović, sestra ozloglašenog Luke Bojovića

Objavljeno:

Porodica i prijatelji obeležili tri godine od smrti Dragoslava Miše Ognjanovića. Njegova supruga nije želela da daje izjave, ali se oglasila na Instagramu potresnim porukama.

Navršile su se tri godine od ubistva advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, a porodica, prijatelji i kolege danas su, na dan njegove smrti, održali pomen na beogradskom Novom groblju.

Podsetimo, 28. jula 2018. Ognjanović je likvidiran ispred svog stana na Novom Beogradu, dok je njegov sin Petar bio ranjen. Tri godine kasnije, ubice advokata nisu uhapšene.

Na Novo groblje je prvi stigao sin Petar, a potom i Ognjanovićeva udovica Sanja Papić. Tridesetak prijatelja i kolega prisustvovalo je opelu, a niko od njih nije želeo da daje izjave. Prva je na groblje stigla Marija Bojović, sestra ozloglašenog Luke Bojovića.

Iako Sanja Papić, nekadašnja mis Srbije, nije govorila za medije, oglasila se na Instragamu potresnim porukama.

"I dalje sam nema. I dalje ne mogu i sigurno nikada neću ni moći da shvatim bahati i monstruozni greh počinjen nad životom Miše Ognjanovića, mog supruga, oca troje dece, plemenitog intelektualca, advokata kome je oduzet život 28. 7. 2018. na našem kućnom pragu. Tri godine istraga stoji... Verujem da će vreme i istorija pokazati apsurdnu, neizmernu i bolnu dimenziju ovog greha", napisala je Sanja, pa u sledećim objavama dodala:

"Najbolnija je činjenica - smrt je jedina konačna i nepromenljiva. Mišu, nažalost, apsolutno ništa neće vratiti. Ne, vreme ne leči. Neizlečivo je Mišino odsustvo iz našeg života."

Kako su već pisali mediji, mesecima nakon hapšenja kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića pojavile su se indicije da je Ognjanović u vreme ubistva bio na merama i da su ga ljudi iz kriminalnog miljea likvidirali pred očima policijske pratnje.

16:47

VEČERNJI DNEVNIK 28.07.2021.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.